Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
Foto

Co kdybyste si blog po sobě přečetl a nehodil to jen na automatickou opravdu slov? Pak Vám nebudou muset vytýkat, abyste si zametl před vlastním prahem.

„Mám ty a ty nejvyšší stupně zkoušek z angličtiny, pět let jsem byl profesorem anglistiky v Cambridge, a teď říkám, že v tom a tom článku na blogu jsou v angličtině ty a ta chyby.“ 

--- Hm, tak ty a ta chyby --- To neberte jako kritiku. Jen po sobě lépe čtěte, o to bedlivěji,¨když píšete o bezuzdné ritice a sám jí hloupě nadběhnete.

Jinak děkuji za Vaši ideální délku blogu ;-) Ovšem ono to není o fyzické délce, nýbrž o délce myšlenek. A z té Vaší omáčky by se daly uvařit asi tak tři guláše a maso furt nikde. Jestli takhle vypadají i Vaše "moudra," která prodáváte při své technice duševní práce...

0 0
možnosti
PJ

Na doméně .cz, kam blogy idnesu patří, nechť je dodržováno pravidlo jazyka domény, s přimhouřením oka za jazyk domény .sk, neboť mnoho desítek let společně v jednom státě mluví za své.

A rozhodně je lepší, když v Česku žijící cizinec napíše blog nedokonalou češtinou, než když Čech/Slovák napíše blog na doméně .cz v jiný řeči, než je CZ/SK. Když se tak moc chce chlubit a naparovat cizím jazykem, ať si promězamě publikuje na zahraničních webech, ale sem ať dá obsah v naší řeči. Tečka.

0 0
možnosti
Foto

Já myslím, že pravidla blogu na doméně idnes.cz mají na starosti jiní. Vám se to nemusí líbit, ale myslím, že s tím těžko něco uděláte. ;-)

0 0
možnosti
  • Počet článků 333
  • Celková karma 33,80
  • Průměrná čtenost 2296x
Zakladatel oboru "techniky duševní práce" neboli "beneopedie"(1984), který zahrnuje mj. všechny soft skills vyšší generace a témata rozvoje osobnosti. Zakladatel profese nezávislého lektora, konzultanta, kouče v naší zemi (1986). Autor více než 55 klasických papírových knih, jichž se jen na českém a slovenském trhu prodalo přes milion a sto tisíc výtisků. Autor a moderátor čtyř televizních vzdělávacích seriálů. Autor řady e-knih a audioknih.

viz též www.gruber.cz

 

Seznam rubrik