Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
M

manndlička

25. 6. 2010 20:28
Vaši utopenci v ONA dnes

Tak právě v tom časopisu jsem se o Vás dozvěděla a protože film Julie a Julia mám moc ráda, řekla jsem si že Váš blog si najdu. Musím podotknout že je první který čtu.

Vařím doma podle kuchařky po babičce z r. 1958 a v záhlaví je uvedeno " kniha vychází z podnětu výboru československých žen a společnosti pro racionální výživu ;-D;-D;-D  Taky je tam vše od vypěstování zeleniny po zabíjení masa a vaří se podle ní perfektně. Takže držím palečky,u článečků se pěkně bavím a hlavně vydržte až do konce ať se tady všichni bobavíme.

0 0
možnosti
AG

ančovička

9. 8. 2010 13:14
Re: Vaši utopenci v ONA dnes

no vida :) děkuji

0 0
možnosti
FF

Freund Freud

20. 6. 2010 0:38
To vypadá moc dobře, jen bych přidal té osmažené cibule

na roštěnku:-) Dostal jsem hlad...a už bych neměl jíst, je dávno po půlnoci;-(

0 0
možnosti
PO

POToole

19. 6. 2010 20:46
Hezky den!

Dvakrat pecene brambory delam casto, micham je s kysanou smetanou a bylinkami, naplnim a zapecu. S rostenkou to vypada dobre, ale chybi mi tam na taliri kopec zeleniny nebo salatu! Tesim se na dalsi recepty. :-)

0 0
možnosti
AG

ančovička

19. 6. 2010 21:11
Re: Hezky den!

hmm.bylinky. To je moje a kysaná smetana...chachá (love)

0 0
možnosti
C

cojanato

19. 6. 2010 17:54
Jó, jó,......

.....plněný brambory znám už hodně dlouho. Náplně mohou být různé. třeba i ze směsi sekaného masa, apod. Variant je mnoho.

Tady, s tou roštěnkou to ale vypadá bezva.R^:-)......Karma !

P.S. receptíky od Vás archivuji pro inspiraci. Žena je čte taky.

0 0
možnosti
AG

ančovička

19. 6. 2010 21:05
Re: Jó, jó,......

To mě těší, děkuji za příspěvek. Chutnalo to dobroučky Včera jsem ale dělala jakési slaninové hovězí závitky a to teprv byl mazec. Možná to sem dám už zítra, vážně vynikající věc!:-)

0 0
možnosti
OU

19. 6. 2010 17:33
Uživatel požádal o vymazání
0 0
možnosti
AG

ančovička

19. 6. 2010 21:06
Re: moc hezký!!!

:-)

0 0
možnosti
OB

O. Bušek

19. 6. 2010 12:22
Moc hezký projekt.

R^

0 0
možnosti
AG

ančovička

19. 6. 2010 14:33
Re: Moc hezký projekt.

děkuji :)

0 0
možnosti

oldiess

19. 6. 2010 12:06
Nejlepší ty hovínka v úvodu

už se olizuju

0 0
možnosti
C

cojanato

19. 6. 2010 18:05
Re: Nejlepší ty hovínka v úvodu.....Fuj !

Sem nevěděl, že Jeník hned musí mlsně myslet na nějaký hovínka.;-DA ještě něco vo olizování.

Oldiess, jste starej fotr, že se nestydíte !:-/

0 0
možnosti
KN

paffffffka

19. 6. 2010 10:58
To maso !

To maso je nááááádhernéééé! Vyju a malinko i slintám.;-D No nic, mám před sebou den strávený prací u PC, takže na oběd bude asi kafe a cigárko;-) Váš projekt je zajímavý, držím palce. R^

0 0
možnosti
P

papaya.

19. 6. 2010 11:04
Re: To maso !

to není oběd, ale sebevražda ...;-)

0 0
možnosti
MH

jedovinka

19. 6. 2010 10:45
Plněné brambory

vypadají dobře. Ale poměr jedna brambora - jedno vejce... Uf jen čtu, už mne škrtí sukně. Nevím, jestli ve svém projektu narazíte i na tuto možnost úpravy:

Syrové brambory překrojit po delší straně na půlku, vydlabat do lodičky a naplnit v podstatě sekanou, klidně odlehčenou částí nastrouhaného vydlabaného (chvála robotům a sekačo-šlahačům) . Tuk se vcucne do brambory, masožravci nepoznají, že jsou šizeni, bašta je to taky náramná. Proužek sýra položený pár minut před koncem zapékání udělá parádu.

A zbytek vydlabaného uvařit na polévku - bramboračka, česnekačka, zelňačka....

Nebo upéci bramborku - nesladké hustější lívancové těsto, po vykynutí přidat sůl, pepř, majoránku, česnek, kostičky mletého tlustého uzeného (oškvarky, uzenina, čistý špek), strouhané brambory a vylít do pekáčku pomazaného sádlem a hustě vysypaného nemletým mákem. Mňamózní teplá ke kafi žitovce.

Držím palce v pokračování projektu. Měla jste dobrý nápad.

0 0
možnosti
AG

ančovička

19. 6. 2010 21:10
Re: Plněné brambory

ad jedna brambora, jedno vejce: to musí být asi takové ty opravdu veliké brambory. Co se dávají v restauracích jedna jako celá příloha, nebo předkrm. Jinak by to byl asi docela mazec.

Ty brambory se sekanou musí být také dobré (sýr na cokoliv je lábuž, ou jé!)

děkuji za podporu R^:-)

0 0
možnosti
P

papaya.

19. 6. 2010 10:43
hm, ty bobky vypadají pracně

takže je dělat nebudu, ovšem na tu roštěnku jsem dostala sakra chuť ! ... :-)) No ale dneska vařím hovězí polévku a zapékanou brokolici se sýrem. Budu se těšit na vaše pokračování, máte prima blog ;-)

0 0
možnosti
  • Počet článků 176
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 3356x
grosmanova.blog.idnes.cz


Anna Grosmanová? Cože, kdo? Studovala kvalitu produkce, před dlouhými lety psala foodblog, začala podnikat s vývary, provázet turisty po Praze a momentálně je na mateřské. Jinak řečeno, miluje vaření a nové výzvy. Hurá do toho!

___________ FACEBOOK: grosmanova.blog.idnes.cz

Instagram: @foodpioneer

WEB: www.foodpioneer.cz

Seznam rubrik

Oblíbené stránky