Děkujeme za pochopení.
coj@nato.2
Teda,.......
jak já bych jed !......A nemám ani jednu kotletu.......
Bruce ( Lee) Willis
slečno, to zní dobře, ale příště bych prosil víc fotek...
Že by konečně někdo tady na blogu zastal místo uraženého Mistra Kroupy?
yapapagaya
Re: slečno, to zní dobře, ale příště bych prosil víc fotek...
už to tak vypadá :-)) mohlo by se to ujmout
Gmur
jinak
je to u me.
Ja nevarim nikdy brambory s kminem. Nevim proc se to dela. I bez to funguje.
No a na dobry kotlety a jine maso , ktere delam na oleji nedavam nikdz sul. Ta pritahuje vodu. A davat mouku (?) na maso by me taky nenapadlo.
Stobka
vepřová pečínka
je podle mě něco jiného než kotlety. Kotlety nejde jen tak krájet, pouze vykostěné, jinak sekat. Já bych je opekla na cibulce přímo v tom kastrolu, ve kterém bych je pak zalila vodou, ušetřila bych jeden kus nádobí.
johnpeters
Zkuste ty kotlety
po opečení na sádle dusit potom na másle.I Sandtnerová by se olizovala!Dobrou chut!
- Počet článků 176
- Celková karma 0
- Průměrná čtenost 3356x
Anna Grosmanová? Cože, kdo? Studovala kvalitu produkce, před dlouhými lety psala foodblog, začala podnikat s vývary, provázet turisty po Praze a momentálně je na mateřské. Jinak řečeno, miluje vaření a nové výzvy. Hurá do toho!
___________ FACEBOOK: grosmanova.blog.idnes.cz
Instagram: @foodpioneer
WEB: www.foodpioneer.cz