Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
C

coj@nato.2

15. 5. 2010 21:52
Teda,.......

jak já bych jed !;-D......A nemám ani jednu kotletu.......

0 0
možnosti
Y

yapapagaya

15. 5. 2010 22:06
Re: Teda,.......

nesmíte se dívat na fotky, to dá rozum ! ;-D;-D

0 0
možnosti
B(LW

Bruce ( Lee) Willis

15. 5. 2010 18:04
slečno, to zní dobře, ale příště bych prosil víc fotek...

Že by konečně někdo tady na blogu zastal místo uraženého Mistra Kroupy?;-D

0 0
možnosti
Y

yapapagaya

15. 5. 2010 20:51
Re: slečno, to zní dobře, ale příště bych prosil víc fotek...

už to tak vypadá :-)) mohlo by se to ujmout :-)

0 0
možnosti
G

Gmur

15. 5. 2010 12:12
jinak

je to u me.

Ja nevarim nikdy brambory s kminem. Nevim proc se to dela. I bez to funguje.

No a na dobry kotlety a jine maso , ktere delam na oleji nedavam nikdz sul. Ta pritahuje vodu. A davat mouku (?) na maso by me taky nenapadlo.

0 0
možnosti
BR

Stobka

15. 5. 2010 11:27
vepřová pečínka

je podle mě něco jiného než kotlety. Kotlety nejde jen tak krájet, pouze vykostěné, jinak sekat. Já bych je opekla na cibulce přímo v tom kastrolu, ve kterém bych je pak zalila vodou, ušetřila bych jeden kus nádobí.

0 0
možnosti
JP

johnpeters

15. 5. 2010 11:26
Zkuste ty kotlety

po opečení na sádle dusit potom na másle.I Sandtnerová by se olizovala!Dobrou chut!

0 0
možnosti
  • Počet článků 176
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 3356x
grosmanova.blog.idnes.cz


Anna Grosmanová? Cože, kdo? Studovala kvalitu produkce, před dlouhými lety psala foodblog, začala podnikat s vývary, provázet turisty po Praze a momentálně je na mateřské. Jinak řečeno, miluje vaření a nové výzvy. Hurá do toho!

___________ FACEBOOK: grosmanova.blog.idnes.cz

Instagram: @foodpioneer

WEB: www.foodpioneer.cz

Seznam rubrik

Oblíbené stránky