Diskuse
Velkolepý projekt začíná (1)
Děkujeme za pochopení.
hryhryhry
nemůžu si odpustit nevyžádanou radu
ten olej raději,prosím, vyhoďte
ančovička
Re: nemůžu si odpustit nevyžádanou radu
Máte s tím už nějaké zkušenosti?
fichifi
Moooc
dobrý. Ale na tom sádle strašně nezdravý, ale ještě lepší.
permanent
Paráda,
těším se na další recepty a hlavně nezapomínejte fotky. To člověk slintá už při pohledu na ten nádhernej výtvor. :-))) Ať Vám to vaří !!! Ludmila Odarčenková
Tramp_007
Proboha
z ceho teda delaj v bavorsku ty vdolecky, kdyz ne z mouky?
Ale dal bych si.
petacx
teeeda hned bych si dal
teeeda hned bych si dal, voni az sem ....
ELAPHURUS
Strašně výborné papání,
ale 1500 blogů s touto tématikou nebude Slibte to, prosím.....Dám karmu
Crimea
Re: Strašně výborné papání,
A to já se zase těším, že bude. :) Však to nemusíte číst.
Pro autorku: Bylo by fajn mít název receptu v titulku, ať se v tom dobře hledá.
ellinor
drzim palce
Mila Andulo,
drzim ti palce! Varila jsem ted par veci podle Julie Child - jde to,ale clovek musi mit setsakra vybavenou kuchyn. Se Sandtnerkou to snad pujde lepe a levneji, Julia je samej rak, smetana a krepelky:-)
Hanka M.
- Počet článků 176
- Celková karma 0
- Průměrná čtenost 3356x
Anna Grosmanová? Cože, kdo? Studovala kvalitu produkce, před dlouhými lety psala foodblog, začala podnikat s vývary, provázet turisty po Praze a momentálně je na mateřské. Jinak řečeno, miluje vaření a nové výzvy. Hurá do toho!
___________ FACEBOOK: grosmanova.blog.idnes.cz
Instagram: @foodpioneer
WEB: www.foodpioneer.cz