Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
Děkujeme za pochopení.
úplně nová Viktorka
28. 5. 2010 13:18
Sardel
je taková docela obyčejná ryba,co se konzerovsls solením. Ty sardele z časů Sandnerové asi byly něco jiného než jsou podřadné ančovičky v českých obchodech dnes. Možná by se dalo těm starosardelím přiblížit použitím jiné ryby a trochou sardelové pasty:-)
0
0
možnosti
Tausret
28. 5. 2010 10:45
Zjistila jsem,
že jediná poživatelná cibulačka je ta francouzská, zkuste ji...
0
0
možnosti
garumna
28. 5. 2010 11:27
Re: Zjistila jsem,
Zrovna jsem to chtela napsat, byla jste rychlejsi :)
0
0
možnosti
s(h)arka
28. 5. 2010 10:41
ančovičky - sardelky-vočka
ono jinak chutnají samotné serdelky v konzervě a jinak smotané s kaparama do voček :-)
ale stačí dát trošku sardelové pasty, nejlepší je ta od Mardešiče a kupodivu ji tady prodává Kaufland.....
0
0
možnosti
ančovička
28. 5. 2010 11:29
Re: ančovičky - sardelky-vočka
děkuji, zkusím příště, je tam sardelí ještě hodně v různých receptech
0
0
možnosti
Jarcho
28. 5. 2010 10:07
Tleskám.
Zase jste mne potěšila.
Cibulovou polévku také nesnáším.
0
0
možnosti
- Počet článků 176
- Celková karma 0
- Průměrná čtenost 3356x
grosmanova.blog.idnes.cz
Anna Grosmanová? Cože, kdo? Studovala kvalitu produkce, před dlouhými lety psala foodblog, začala podnikat s vývary, provázet turisty po Praze a momentálně je na mateřské. Jinak řečeno, miluje vaření a nové výzvy. Hurá do toho!
___________ FACEBOOK: grosmanova.blog.idnes.cz
Instagram: @foodpioneer
WEB: www.foodpioneer.cz
Anna Grosmanová? Cože, kdo? Studovala kvalitu produkce, před dlouhými lety psala foodblog, začala podnikat s vývary, provázet turisty po Praze a momentálně je na mateřské. Jinak řečeno, miluje vaření a nové výzvy. Hurá do toho!
___________ FACEBOOK: grosmanova.blog.idnes.cz
Instagram: @foodpioneer
WEB: www.foodpioneer.cz