Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

úplně nová Viktorka

28. 5. 2010 13:18
Sardel

je taková docela obyčejná ryba,co se konzerovsls solením. Ty sardele z časů Sandnerové asi byly něco jiného než jsou podřadné ančovičky v českých obchodech dnes. Možná by se dalo těm starosardelím přiblížit použitím jiné ryby a trochou sardelové pasty:-)

0 0
možnosti

úplně nová Viktorka

28. 5. 2010 13:18
Re: Sardel

eeee, to mělo být konzervovala....

0 0
možnosti

Tausret

28. 5. 2010 10:45
Zjistila jsem,

že jediná poživatelná cibulačka je ta francouzská, zkuste ji...

0 0
možnosti

garumna

28. 5. 2010 11:27
Re: Zjistila jsem,

Zrovna jsem to chtela napsat, byla jste rychlejsi :)

0 0
možnosti

s(h)arka

28. 5. 2010 10:41
ančovičky - sardelky-vočka

ono jinak chutnají samotné serdelky v konzervě a jinak smotané s kaparama do voček :-)

ale stačí dát trošku sardelové pasty, nejlepší je ta od Mardešiče a kupodivu ji tady prodává Kaufland.....

0 0
možnosti

ančovička

28. 5. 2010 11:29
Re: ančovičky - sardelky-vočka

děkuji, zkusím příště, je tam sardelí ještě hodně v různých receptech :-)

0 0
možnosti

Jarcho

28. 5. 2010 10:07
Tleskám.

Zase jste mne potěšila.

Cibulovou polévku také nesnáším.

0 0
možnosti
  • Počet článků 176
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 3356x
grosmanova.blog.idnes.cz


Anna Grosmanová? Cože, kdo? Studovala kvalitu produkce, před dlouhými lety psala foodblog, začala podnikat s vývary, provázet turisty po Praze a momentálně je na mateřské. Jinak řečeno, miluje vaření a nové výzvy. Hurá do toho!

___________ FACEBOOK: grosmanova.blog.idnes.cz

Instagram: @foodpioneer

WEB: www.foodpioneer.cz

Seznam rubrik

Oblíbené stránky