Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
K

Kristeen

27. 4. 2011 19:02
?

KOukám, že Vás ten brzlík pěkně vyčerpal a necháváte nás hladovět:-)

0 0
možnosti
AG

ančovička

10. 5. 2011 14:14
Re: ?

spíš maturita. brzy už zase ožiji, nebojte :)

0 0
možnosti
JC

Jarcho

7. 4. 2011 14:03
No konečně!

Už jsem se velice bál, že jste toho nechala.

0 0
možnosti
VT

Crimea

7. 4. 2011 13:35
Opravte si nadpis, ....

jinak Vám to přesunou do soukromých. Podle pravidel nelze používat jen velká písmena. :)

0 0
možnosti
JTNJTN

Já to nebyl, já to nebil!

7. 4. 2011 14:01
Re: Opravte si nadpis, ....

Ony tu ještě platí nějaká pravidla 8-o

0 0
možnosti
MM

venenum

7. 4. 2011 12:45
Ňam !!!

Vzpomínám si, že mi ho babička v dětství vařívala poměrně často (maso moc nebylo, vnitřnosti byly levné). Býval vynikající - jemný a šťavnatý.

0 0
možnosti
L-KN

Lobo - krotitel nanotermitů

7. 4. 2011 12:34
Brzlík...

Kdo by to byl řekl, že to může být k jídlu... :-PR^

0 0
možnosti
H

hoky

7. 4. 2011 12:43
Re: Brzlík...

když se umí udělat, je přímo k žrádlu!;-D

0 0
možnosti
MV

Amanda

7. 4. 2011 12:28
Brzlík

Smažený brzlík jsem měla o víkendu v Říčanech v restauraci Na Jurečku.

Obalovaný v paramazánové krustě či jak to nazývali.

0 0
možnosti
  • Počet článků 176
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 3356x
grosmanova.blog.idnes.cz


Anna Grosmanová? Cože, kdo? Studovala kvalitu produkce, před dlouhými lety psala foodblog, začala podnikat s vývary, provázet turisty po Praze a momentálně je na mateřské. Jinak řečeno, miluje vaření a nové výzvy. Hurá do toho!

___________ FACEBOOK: grosmanova.blog.idnes.cz

Instagram: @foodpioneer

WEB: www.foodpioneer.cz

Seznam rubrik

Oblíbené stránky