Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
Děkujeme za pochopení.
K
Kristeen
27. 4. 2011 19:02
?
KOukám, že Vás ten brzlík pěkně vyčerpal a necháváte nás hladovět
0
0
možnosti
AG
JC
VT
Crimea
7. 4. 2011 13:35
Opravte si nadpis, ....
jinak Vám to přesunou do soukromých. Podle pravidel nelze používat jen velká písmena. :)
0
0
možnosti
JTNJTN
Já to nebyl, já to nebil!
7. 4. 2011 14:01
Re: Opravte si nadpis, ....
Ony tu ještě platí nějaká pravidla
0
0
možnosti
MM
venenum
7. 4. 2011 12:45
Ňam !!!
Vzpomínám si, že mi ho babička v dětství vařívala poměrně často (maso moc nebylo, vnitřnosti byly levné). Býval vynikající - jemný a šťavnatý.
0
0
možnosti
L-KN
Lobo - krotitel nanotermitů
7. 4. 2011 12:34
Brzlík...
Kdo by to byl řekl, že to může být k jídlu...
0
0
možnosti
H
MV
Amanda
7. 4. 2011 12:28
Brzlík
Smažený brzlík jsem měla o víkendu v Říčanech v restauraci Na Jurečku.
Obalovaný v paramazánové krustě či jak to nazývali.
0
0
možnosti
- Počet článků 176
- Celková karma 0
- Průměrná čtenost 3356x
grosmanova.blog.idnes.cz
Anna Grosmanová? Cože, kdo? Studovala kvalitu produkce, před dlouhými lety psala foodblog, začala podnikat s vývary, provázet turisty po Praze a momentálně je na mateřské. Jinak řečeno, miluje vaření a nové výzvy. Hurá do toho!
___________ FACEBOOK: grosmanova.blog.idnes.cz
Instagram: @foodpioneer
WEB: www.foodpioneer.cz
Anna Grosmanová? Cože, kdo? Studovala kvalitu produkce, před dlouhými lety psala foodblog, začala podnikat s vývary, provázet turisty po Praze a momentálně je na mateřské. Jinak řečeno, miluje vaření a nové výzvy. Hurá do toho!
___________ FACEBOOK: grosmanova.blog.idnes.cz
Instagram: @foodpioneer
WEB: www.foodpioneer.cz