Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
MN

majka196

13. 3. 2011 17:20
Odblaňování

Ledvinky miluju, byť ani mě příliš nevoní. Nicméně po důkladném propláchnutí se to dá zvládnout. K vyčištění ledvinek používám poněkud méně hospodárnou, ale dle mě rychlejší metodu. Ledvinku podržím na prkénku a pozorně seřezávám maso ze všech stran. Pokud někde zaříznu hlouběji, snadno dočistím.

0 0
možnosti

originalni_demokrat

13. 5. 2010 18:26
no

já třeba ledvinky nechával 3x projít varem aby ten smrad tam nebyl...

0 0
možnosti

originalni_demokrat

13. 5. 2010 18:27
Re: no

jako myslim 3x přivést k varu a vylít a pak terve tepelně zpracovat

0 0
možnosti
K

kamilhoudek.blog.idnes.cz

13. 5. 2010 17:55
KARMICE JAKO JATERNICE A

R^

0 0
možnosti
OP

Bětka

13. 5. 2010 16:21
Čištění

také pečlivě čistím,ale nechávám "máchat" min.2 dny, asi 5x měním vodu a nakonec nechávám louhovat v mléce. Chutnají mi,ale smrdí na můj vkus až moc. Proto ta důkladná koupel.:-)

0 0
možnosti
AA

Saša

13. 5. 2010 15:15
Ani odblaňování není důvod k vulgární mluvě.

Ač katolík, cituji Gándhího: I když je bolest sebevětší, nemá se užívat hrubých slov, když se o ní mluví.

0 0
možnosti
  • Počet článků 176
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 3356x
grosmanova.blog.idnes.cz


Anna Grosmanová? Cože, kdo? Studovala kvalitu produkce, před dlouhými lety psala foodblog, začala podnikat s vývary, provázet turisty po Praze a momentálně je na mateřské. Jinak řečeno, miluje vaření a nové výzvy. Hurá do toho!

___________ FACEBOOK: grosmanova.blog.idnes.cz

Instagram: @foodpioneer

WEB: www.foodpioneer.cz

Seznam rubrik

Oblíbené stránky