Děkujeme za pochopení.
majka196
Odblaňování
Ledvinky miluju, byť ani mě příliš nevoní. Nicméně po důkladném propláchnutí se to dá zvládnout. K vyčištění ledvinek používám poněkud méně hospodárnou, ale dle mě rychlejší metodu. Ledvinku podržím na prkénku a pozorně seřezávám maso ze všech stran. Pokud někde zaříznu hlouběji, snadno dočistím.
originalni_demokrat
no
já třeba ledvinky nechával 3x projít varem aby ten smrad tam nebyl...
originalni_demokrat
Re: no
jako myslim 3x přivést k varu a vylít a pak terve tepelně zpracovat
Bětka
Čištění
také pečlivě čistím,ale nechávám "máchat" min.2 dny, asi 5x měním vodu a nakonec nechávám louhovat v mléce. Chutnají mi,ale smrdí na můj vkus až moc. Proto ta důkladná koupel.:-)
Saša
Ani odblaňování není důvod k vulgární mluvě.
Ač katolík, cituji Gándhího: I když je bolest sebevětší, nemá se užívat hrubých slov, když se o ní mluví.
- Počet článků 176
- Celková karma 0
- Průměrná čtenost 3356x
Anna Grosmanová? Cože, kdo? Studovala kvalitu produkce, před dlouhými lety psala foodblog, začala podnikat s vývary, provázet turisty po Praze a momentálně je na mateřské. Jinak řečeno, miluje vaření a nové výzvy. Hurá do toho!
___________ FACEBOOK: grosmanova.blog.idnes.cz
Instagram: @foodpioneer
WEB: www.foodpioneer.cz