Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
P

papaya.

19. 6. 2010 10:40
paráda

to vaše vaření včetně fotek a komentářů je skvělý R^ , jste šikovná... Já taky vařím většinou klasicky českou kuchyni, ale ne podle Sandtnerový. Takže vždy porovnávám, v čem se lišíme a čím bych to mohla vylepšit :-))

0 0
možnosti
AG

ančovička

19. 6. 2010 21:13
Re: paráda

paráda. Klidně pište rovnou sem do komentářů, vaše vyhchytávky a fígle. Můžeme porovnávat :-)

0 0
možnosti
J

Jenouš

18. 6. 2010 15:09
kapitán haddoc

treasku jste vařila ponořenou v tom odvaru? neměla se podle toho návodu spíš pošírovat na páře? jinak přeju hodně úspěchů v dalších receptech :-)

0 0
možnosti
_

_votvirak_

17. 6. 2010 21:47
ráda vaří

ženy co rády vaří se dneska vyvažují zlatem. Obvykle dnes mladé holky neumí postavit ani vodu na kafe v rychlovarce. Hlavně, že mají 10 milenců na každém prstu a jsou cool;-D;-D

0 0
možnosti
RJH

Rob J.H.

17. 6. 2010 12:18
:)

"Babička na vodě" a "Sandtnerka na sádle" mě dostaly :-) S tím telecím jste podle mě měla i šťastnou ruku, ono je tam na takové zjemnění či zvláčnění, takže sám bych po svém amatérském, lež zapáleném úsudku taky vybral třeba krk, pupek nebo třeba plec, ale rozhodně ne kýtu. Ty vaše experimenty jsou strašně zajímavý a většinou mě i rozesmějou, jen tak dál :) Docela mě překvapila majoránka, já ji třeba nedávám, ale tuhle jsme se o ni do krve zhádali (s klukama v hospodě, holt dnešní doba má svoje specifika :)); místo ní dávám čerstvou usekanou petrželku. Tak se těšim na Vaše další kousky v duchu Sandtnerová revival ;-)

0 0
možnosti
AG

ančovička

17. 6. 2010 14:34
Re: :)

ad telecí: nebýt úžasné paní řeznice, netušila bych,co do toho vrazit. Asi jí budu muset jmenovat svým královským rádcem, protože já tam vždycky přijdu a ptám se jí třeba deset minut na milion věcí ;-D 

Je to takový můj odborný poradce na maso!

jinak děkuji za podporu - babička na vodě Vás zdraví!

0 0
možnosti
ŠB

stařec bez moře

17. 6. 2010 12:11
spíš by mne zajímal recept na

koláč či jak to nazvat z doma zkysaného sýra. Dělala ho babička a když to na světě zabalila tak si  recept přibalila.

0 0
možnosti
JC

Jarcho

17. 6. 2010 12:04
Ta treska...

Ta musela být fakt dobrá.

Ale sekanou s telecím si nedovedu ani představit, telecí je na to přeci jen dost vzácené.

Ta treska mě ale nenechá v klidu.

0 0
možnosti
AG

ančovička

17. 6. 2010 14:35
Re: Ta treska...

byla to halvně konečně ryba! já ryby ráda, jsou zdravoučký a mají maso měkoučký už po deseti minutách vaření.prostě bezva

0 0
možnosti
LF

kolovrat

17. 6. 2010 12:01
bomba

Ještě jsem i ty recepty nečetla , snad večer . . . Ale když dáte rozpálený hrnec do trávy, víte , že tam budete mít kola celé léto a zničený trávník??? Tyto hrnce dlouho drží teplo. Ta půvabná kvítka si to nezaslouží.

0 0
možnosti
  • Počet článků 176
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 3356x
grosmanova.blog.idnes.cz


Anna Grosmanová? Cože, kdo? Studovala kvalitu produkce, před dlouhými lety psala foodblog, začala podnikat s vývary, provázet turisty po Praze a momentálně je na mateřské. Jinak řečeno, miluje vaření a nové výzvy. Hurá do toho!

___________ FACEBOOK: grosmanova.blog.idnes.cz

Instagram: @foodpioneer

WEB: www.foodpioneer.cz

Seznam rubrik

Oblíbené stránky