Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

self tomato

11. 7. 2011 11:38
Moje babička, kuchařka nad jiné vynikající,

vařívala ku prospěchu našemu i obecnému podle "Sandtnerky". A protože byla kuchařkou nad jiné znamenitou, poznamenám zde, co před pečením s husou činila - přes noc ji máčela v mléce. Mléko stáhlo z husy pach bahna (rozuměj - z doma chované husy) a při pečení se maso až tolik nevysušilo.

0 0
možnosti

jirkas13

18. 6. 2011 9:19
Tak

ty máš krysu huso!

0 0
možnosti

vonDyke

18. 6. 2011 3:18
recept

prosim jeste ten recept na vdolecky :)

0 0
možnosti

Lanolin

18. 6. 2011 0:43
Já mám vlka

;-D

0 0
možnosti

neznámý pachatel

18. 6. 2011 1:46
Re: Já mám vlka

Já jsem jednou měl zároveň vlka, housera a opici.

0 0
možnosti

Stobka

17. 6. 2011 21:56
Takové poslední zvonění neznám

Nemohla byste to víc popsat, o co jde? U nás se studenti ožerou už den předtím, přes noc flámují, brzo ráno vlezou k třídnímu, aby jim udělal snídani, nehledí na jeho soukromí ani na to, že probudí celé okolí. Pak se oblečou do kostýmů a polévají studenty chodící do školy voňavkami  a barví jim pusy, a otravují nic nechápající kolemjdoucí, aby jim přispěli na další chlast. Pak si odsedí 2 hodiny ve škole, dostanou poučení k matuře a vysvědčení, ještě se jsou rozloučit hodně na hlas po škole a konečně vypadnou. Já to za žádnou tradici nepovažuji, odsuzuji, že ztrácí den a noc a bůhvíkolik dní na zotavenou, místo aby se učili, a ještě otravují jiné lidi. Nikdy jim na chlast nepřispěji.

0 0
možnosti

ančovička

17. 6. 2011 22:12
Re: Takové poslední zvonění neznám

To vite, my akademici se bavime na urovni :-D:-D

0 0
možnosti

abrakus

17. 6. 2011 21:49
To ...

... mi nemůžete dělat, Aničko ... :-)))R^

0 0
možnosti

ančovička

17. 6. 2011 22:11
Re: To ...

Praveze muzu. Chachá

0 0
možnosti

Zakov

17. 6. 2011 20:14
Ty vdolky

se na fotkach jen smejou. Chybi mi tady slintajici smajlik :-)

0 0
možnosti

ančovička

17. 6. 2011 21:25
Re: Ty vdolky

To dělá ta deluxe šlehačka :-D

0 0
možnosti

vladimir.t.gottwald

17. 6. 2011 19:55
Mňam! :o)

R^

0 0
možnosti

Mablung

17. 6. 2011 19:20
zkuste se něco naučit z ekonomie

Co se restaurací týče, tam platíte hlavně za posezení a obsluhu. Energie, nájem, platy, zisk. A na to si musí nějak vydělat. Je jasné že si to doma uděláte za polovinu, ale ...

0 0
možnosti

honzahoff

17. 6. 2011 19:16
Skolil!

Na jedné fotce jsem identifikoval zeměpisáře Skolila, který mne učil Nad Alejí, později přešel na Štěpánskou, předpokládám, že fotky jsou odtamtud. Jak se panu profesorovi daří? Pořád si u něj zkoušení píší známky sami?

http://alejaci.cz/wiki/index.php/Vladim%C3%AD%C2%ADr_Skolil  

Rád na něj vzpomínám, zpočátku jsem z něj měl velký strach, pak jsem si ho dost oblíbil.

Jan Hoffmann

0 0
možnosti

ančovička

17. 6. 2011 19:36
Re: Skolil!

Nemate nahodou syna jakuba??

0 0
možnosti
  • Počet článků 176
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 3356x
grosmanova.blog.idnes.cz


Anna Grosmanová? Cože, kdo? Studovala kvalitu produkce, před dlouhými lety psala foodblog, začala podnikat s vývary, provázet turisty po Praze a momentálně je na mateřské. Jinak řečeno, miluje vaření a nové výzvy. Hurá do toho!

___________ FACEBOOK: grosmanova.blog.idnes.cz

Instagram: @foodpioneer

WEB: www.foodpioneer.cz

Seznam rubrik

Oblíbené stránky