Děkujeme za pochopení.
self tomato
Moje babička, kuchařka nad jiné vynikající,
vařívala ku prospěchu našemu i obecnému podle "Sandtnerky". A protože byla kuchařkou nad jiné znamenitou, poznamenám zde, co před pečením s husou činila - přes noc ji máčela v mléce. Mléko stáhlo z husy pach bahna (rozuměj - z doma chované husy) a při pečení se maso až tolik nevysušilo.
ančovička
Re: recept
http://grosmanova.blog.idnes.cz/c/175594/Sandtnerova-na-dni-Nemciny-Bavorske-vdolky-149.html
neznámý pachatel
Re: Já mám vlka
Já jsem jednou měl zároveň vlka, housera a opici.
Stobka
Takové poslední zvonění neznám
Nemohla byste to víc popsat, o co jde? U nás se studenti ožerou už den předtím, přes noc flámují, brzo ráno vlezou k třídnímu, aby jim udělal snídani, nehledí na jeho soukromí ani na to, že probudí celé okolí. Pak se oblečou do kostýmů a polévají studenty chodící do školy voňavkami a barví jim pusy, a otravují nic nechápající kolemjdoucí, aby jim přispěli na další chlast. Pak si odsedí 2 hodiny ve škole, dostanou poučení k matuře a vysvědčení, ještě se jsou rozloučit hodně na hlas po škole a konečně vypadnou. Já to za žádnou tradici nepovažuji, odsuzuji, že ztrácí den a noc a bůhvíkolik dní na zotavenou, místo aby se učili, a ještě otravují jiné lidi. Nikdy jim na chlast nepřispěji.
ančovička
Re: Takové poslední zvonění neznám
To vite, my akademici se bavime na urovni :-D:-D
Zakov
Ty vdolky
se na fotkach jen smejou. Chybi mi tady slintajici smajlik
Mablung
zkuste se něco naučit z ekonomie
Co se restaurací týče, tam platíte hlavně za posezení a obsluhu. Energie, nájem, platy, zisk. A na to si musí nějak vydělat. Je jasné že si to doma uděláte za polovinu, ale ...
honzahoff
Skolil!
Na jedné fotce jsem identifikoval zeměpisáře Skolila, který mne učil Nad Alejí, později přešel na Štěpánskou, předpokládám, že fotky jsou odtamtud. Jak se panu profesorovi daří? Pořád si u něj zkoušení píší známky sami?
http://alejaci.cz/wiki/index.php/Vladim%C3%AD%C2%ADr_Skolil
Rád na něj vzpomínám, zpočátku jsem z něj měl velký strach, pak jsem si ho dost oblíbil.
Jan Hoffmann
- Počet článků 176
- Celková karma 0
- Průměrná čtenost 3356x
Anna Grosmanová? Cože, kdo? Studovala kvalitu produkce, před dlouhými lety psala foodblog, začala podnikat s vývary, provázet turisty po Praze a momentálně je na mateřské. Jinak řečeno, miluje vaření a nové výzvy. Hurá do toho!
___________ FACEBOOK: grosmanova.blog.idnes.cz
Instagram: @foodpioneer
WEB: www.foodpioneer.cz