Děkujeme za pochopení.
Kristeen
REBARBOROVÝ KOLÁČ
Nalákána vaším receptem zkusila jsem rebarborový koláč se strouhankou a měl docela dobrý ohlas - prý strouhanka nevadí. Udělala jsem ho ovšem raději ze dvojí dávky - když už, tak už. Sama bych asi po Sandtnerce nesáhla (a po strouhance taky ne), takže děkuji za zprostředkovaný tip.
self tomato
Přismáhlá strouhanka
hodí se dobře na bramborové šišky či švestkové knedlíky, zatímco reveňový koláč je opravdu lepší s drobenkou, v tom není možné s vámi nesouhlasit.
bukaceks31
Profil na Facebooku
Zdravím,
rád budu váš blog sledovat, ale pouze na Facebooku. Důvod je jednoduchý, prolézt denně všechny mé oblíbené stránky by zabralo mnoho hodin. Na Facebooku mám všechny nové příspěvky ze svých oblíbených stránke na jednom místě. Neuvažujete o tom? Vždyť stačí publikovat jen odkaz na hotový článek. Hm?
Zdraví
Jakub
třešnový koláč.
pokud máte hromadu třešní a nevíte co s nimi tak doporučuij recept 915 ze Sandtnerové, to je labůůůůůžžž!
halóóó!
Co vy ? nevaříte? myslela jsem, že po maturitě na to vlítnete ....a kde nic tu nic .
Vaska Trubačev a jeho kamarádi
Ach!!!
Rebarborovej koláč!!! Bože, ten já neměl ani nepamatuju, úplný muka jste mi přivodila - musím ho mít nejpozdějc do neděle! Hned zítra vydávám se na lov rebarbory. Vnesla jste neklid k našemu rodinnému krbu, to Vám povim Článek jako vždy pěkný
- Počet článků 176
- Celková karma 0
- Průměrná čtenost 3356x
Anna Grosmanová? Cože, kdo? Studovala kvalitu produkce, před dlouhými lety psala foodblog, začala podnikat s vývary, provázet turisty po Praze a momentálně je na mateřské. Jinak řečeno, miluje vaření a nové výzvy. Hurá do toho!
___________ FACEBOOK: grosmanova.blog.idnes.cz
Instagram: @foodpioneer
WEB: www.foodpioneer.cz