- Napište nám
- Kontakty
- Reklama
- VOP
- Osobní údaje
- Nastavení soukromí
- Cookies
- AV služby
- Kariéra
- Předplatné MF DNES
Hmm, nechci moc kibicovat, protože sama moc zkušeností nemám, ale kdybych měla jít na strouhanou čokoládu já, asi bych zkusila sehnat co nejkvalitnější (tzn. čím míň rostlinného tuku v ní je nacpáno, tím líp - ale takovou kupuju tak jako tak, takže žádné Milky, lidlovky, orionky apod., však za časů Sandtnerky taky nebyla čokoláda takovým produktem chemického průmyslu jako dnes ;)) a ještě bych ji před strouháním hodila na nějaký čas do mrazáku, aby se během strouhání neroztékala. Případně bych se na čokoládu v těstě vykašlala a nahradila ji kakaem, taky nějakým nešizeným.
na čokoládu je nejlepší !!! a je to skoro bez práce .
http://www.mall.cz/mixery/braun-mr-6550-mbchc:ranks?gclid=CPaNxrGp3KQCFUYp3wodrECTKQ
a dřevem je podle mě když Vám těsto nepokryje celý plech v požadované vysoké vrstvě,tak aby se to na jednom konci nerozteklo do tenka, nebo když máte plech, který má jeden okraj nízký, aby to drželo požadovanou výšku.