Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
K

kytt

18. 10. 2010 12:49
čokoláda

Hmm, nechci moc kibicovat, protože sama moc zkušeností nemám, ale kdybych měla jít na strouhanou čokoládu já, asi bych zkusila sehnat co nejkvalitnější (tzn. čím míň rostlinného tuku v ní je nacpáno, tím líp - ale takovou kupuju tak jako tak, takže žádné Milky, lidlovky, orionky apod., však za časů Sandtnerky taky nebyla čokoláda takovým produktem chemického průmyslu jako dnes ;)) a ještě bych ji před strouháním hodila na nějaký čas do mrazáku, aby se během strouhání neroztékala. Případně bych se na čokoládu v těstě vykašlala a nahradila ji kakaem, taky nějakým nešizeným.

0 0
možnosti
F

facebook

18. 10. 2010 13:37
Re: čokoláda

na čokoládu je nejlepší !!! a je to skoro bez práce .  :-)

http://www.mall.cz/mixery/braun-mr-6550-mbchc:ranks?gclid=CPaNxrGp3KQCFUYp3wodrECTKQ

0 0
možnosti
PD

elenloth

18. 10. 2010 12:48
Zahraďte papírem

a dřevem je podle mě když Vám těsto nepokryje celý plech v požadované vysoké vrstvě,tak aby se to na jednom konci nerozteklo do tenka, nebo když máte plech, který  má jeden okraj nízký, aby to drželo požadovanou výšku.

0 0
možnosti