Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

ladyevil_cz

4. 4. 2011 9:26
Jo...a bála jsem se jako čert...

...by si zasloužilo bližší vysvětlení ;-D

0 0
možnosti

ladyevil_cz

4. 4. 2011 9:25
Anička...

...kozí nožička:) Nic ve zlém, narazil jsem na tenhle blog náhodou a protože já jsem na blogu přes peklo...prostě se mi má oblíbená pphádka...vybavila ;-) Nevařím, tak tomu nerozumím...ale karmu dávám za připomenutí pohádky a sliny v ústech :-PR^

0 0
možnosti

Alka.24

18. 3. 2011 18:21
Bramborové

knedlíky s opeč. houskou dělám taky. Všem moc chutnají. Dělám je ale s děts. krupičkou. Jsou myslím jemnější. Ale ty Vaše vypadají moc dobře a určitě i dobře chutnají. Občas na Vaše recepty kouknu a jste moc šikovná:-)

0 0
možnosti

ančovička

18. 3. 2011 19:30
Re: Bramborové

také jsem je dělala z dětské krupičky :) Děkuji, držím palce při vaření!R^

0 0
možnosti

nocenka

18. 3. 2011 16:22
Svítek znám

Já to vím, u nás doma se dělává běžně (trochu jiný než z receptu). Mám ho strašně ráda a požírám z plechu bez polévky...;-D;-D;-D

0 0
možnosti

ančovička

18. 3. 2011 17:40
Re: Svítek znám

no vida :) jak ho tedy děláte? R^?

0 0
možnosti
  • Počet článků 176
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 3356x
grosmanova.blog.idnes.cz


Anna Grosmanová? Cože, kdo? Studovala kvalitu produkce, před dlouhými lety psala foodblog, začala podnikat s vývary, provázet turisty po Praze a momentálně je na mateřské. Jinak řečeno, miluje vaření a nové výzvy. Hurá do toho!

___________ FACEBOOK: grosmanova.blog.idnes.cz

Instagram: @foodpioneer

WEB: www.foodpioneer.cz

Seznam rubrik

Oblíbené stránky