Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
Děkujeme za pochopení.
ladyevil_cz
4. 4. 2011 9:26
Jo...a bála jsem se jako čert...
...by si zasloužilo bližší vysvětlení
0
0
možnosti
ladyevil_cz
4. 4. 2011 9:25
Anička...
...kozí nožička:) Nic ve zlém, narazil jsem na tenhle blog náhodou a protože já jsem na blogu přes peklo...prostě se mi má oblíbená pphádka...vybavila Nevařím, tak tomu nerozumím...ale karmu dávám za připomenutí pohádky a sliny v ústech
0
0
možnosti
Alka.24
18. 3. 2011 18:21
Bramborové
knedlíky s opeč. houskou dělám taky. Všem moc chutnají. Dělám je ale s děts. krupičkou. Jsou myslím jemnější. Ale ty Vaše vypadají moc dobře a určitě i dobře chutnají. Občas na Vaše recepty kouknu a jste moc šikovná
0
0
možnosti
ančovička
18. 3. 2011 19:30
Re: Bramborové
také jsem je dělala z dětské krupičky :) Děkuji, držím palce při vaření!
0
0
možnosti
nocenka
18. 3. 2011 16:22
Svítek znám
Já to vím, u nás doma se dělává běžně (trochu jiný než z receptu). Mám ho strašně ráda a požírám z plechu bez polévky...
0
0
možnosti
- Počet článků 176
- Celková karma 0
- Průměrná čtenost 3356x
grosmanova.blog.idnes.cz
Anna Grosmanová? Cože, kdo? Studovala kvalitu produkce, před dlouhými lety psala foodblog, začala podnikat s vývary, provázet turisty po Praze a momentálně je na mateřské. Jinak řečeno, miluje vaření a nové výzvy. Hurá do toho!
___________ FACEBOOK: grosmanova.blog.idnes.cz
Instagram: @foodpioneer
WEB: www.foodpioneer.cz
Anna Grosmanová? Cože, kdo? Studovala kvalitu produkce, před dlouhými lety psala foodblog, začala podnikat s vývary, provázet turisty po Praze a momentálně je na mateřské. Jinak řečeno, miluje vaření a nové výzvy. Hurá do toho!
___________ FACEBOOK: grosmanova.blog.idnes.cz
Instagram: @foodpioneer
WEB: www.foodpioneer.cz