Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

Pronovais

22. 9. 2010 13:17
Julia a Julie,

že by přišla inspiraci odtud? Ale proč ne! Držím pěsti:-)R^

0 0
možnosti

eladea

20. 9. 2010 9:14
květáková polévka

o víkendu proběhla i u nás ;-D

díky za inspiraci, byla vynikající ;-D;-D;-D

0 0
možnosti

ančovička

20. 9. 2010 19:04
Re: květáková polévka

tak to mám obří radost! :)

0 0
možnosti

garumna

17. 9. 2010 17:11
Opet karma

Tou kvetakovou polevkou jste mi tedy zase udelala chute, musim ji vyzkouset :)

0 0
možnosti

Shackall0

17. 9. 2010 16:56
K tomu krájení

Strašně záleží, co máte za nože. Zkuste to s nějakou lepší sadou a možná budete překvapena, že chyba není na Vaší straně ;-)

0 0
možnosti

ančovička

18. 9. 2010 21:47
Re: K tomu krájení

ok, na telecí by peníze ještě byly. Ale na sadu dobrých nožů? -Sponzoring needed :-)

0 0
možnosti

johnpeters

17. 9. 2010 16:13
Ještě

že na to vaření máte příjmy-dělat sekanou z telecího..V Úsporné kuchařce jsem pro změnu četl recept na řízky z mléčného škraloupu..Někdy na to mrkněte.;-D

0 0
možnosti

Shackall0

17. 9. 2010 16:53
Re: Ještě

Slečna autorka, pochopil-li jsem její záměr dobře - hodlá uvařit všech 1500 receptů ze Sandtnerové. Předepisuje-li tato telecí, nezbývá, než použít telecí.

Postup "Když nemáte telecí, zkuste vepřové a když není ani vepřové, skočte si do Kauflandu pro kuřecí", doporučuje jiný kuchař ;-)

0 0
možnosti

Apolena bez kolena

17. 9. 2010 13:35
co

přesně si mám představit pod pojmem "nezkutečné"? Rv

0 0
možnosti

ančovička

17. 9. 2010 14:50
Re: co

úžasné! :-)

0 0
možnosti

Saša

17. 9. 2010 13:15
Jako obvykle radostné.

1 žemle = 1 houska obvyklé velikosti.

Na krájení zkuste velký nůž a špičku držte stále na prkénku.

Ale kořenovou zeleninu na nudličky můžete krájet také strouhačem brambor (zvlášť nožík od nožířského družstva KDS je na to dobrý), nebo netrváte-li na dlouhých nudličkách, vzít to normálně na struhadle.

0 0
možnosti