Diskuse
Pomorančový koláč (169)
Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
Děkujeme za pochopení.
15. 3. 2011 14:35
technika
a to jste ještě asi nezaregistrovala domácí pékarnu To je věc ! Poslední dobou tam jen vše nahazím dám program kynutí a pak na zapískaní dorazím ... A kynuté těsto na buchty koláče apod...je skvělé a bez práce ! No aspoň víte co si přát za maturitu
Já dnes bananový kompot a zeleninová polévka s upraženým strouhaním . zkuste to asi sem nepochopila postup ! smažila jsem, vařila a bylo to tuhé!
0
0
možnosti
ančovička
15. 3. 2011 15:08
Re: technika
pekárnu máme doma, ale nevejde se do kuchyně :D takže jsem ji ještě moc nezkoušela...asi si jí budu muset dát do pokoje :)
0
0
možnosti
ančovička
15. 3. 2011 13:20
Re: Pomoranč
Sandtnerčin výrar pro pomeranč. Staročeštinka :)
0
0
možnosti
- Počet článků 176
- Celková karma 0
- Průměrná čtenost 3356x
grosmanova.blog.idnes.cz
Anna Grosmanová? Cože, kdo? Studovala kvalitu produkce, před dlouhými lety psala foodblog, začala podnikat s vývary, provázet turisty po Praze a momentálně je na mateřské. Jinak řečeno, miluje vaření a nové výzvy. Hurá do toho!
___________ FACEBOOK: grosmanova.blog.idnes.cz
Instagram: @foodpioneer
WEB: www.foodpioneer.cz
Anna Grosmanová? Cože, kdo? Studovala kvalitu produkce, před dlouhými lety psala foodblog, začala podnikat s vývary, provázet turisty po Praze a momentálně je na mateřské. Jinak řečeno, miluje vaření a nové výzvy. Hurá do toho!
___________ FACEBOOK: grosmanova.blog.idnes.cz
Instagram: @foodpioneer
WEB: www.foodpioneer.cz