Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

Lenka Melmerová

15. 3. 2011 19:11
Dort

Tenhle dort jsem taky už dělala. Byl moc dobrej :-)

0 0
možnosti

facebook

15. 3. 2011 14:35
technika

a to jste ještě asi nezaregistrovala domácí pékarnu :-) To je věc ! Poslední dobou tam jen vše nahazím dám program kynutí a pak na zapískaní dorazím ... A kynuté těsto na buchty koláče apod...je skvělé a bez práce ! No aspoň víte co si přát  za maturitu :-)

Já dnes bananový kompot R^ a zeleninová polévka s upraženým strouhaním Rv. zkuste to asi sem nepochopila postup ! smažila jsem, vařila a bylo to tuhé!

0 0
možnosti

ančovička

15. 3. 2011 15:08
Re: technika

pekárnu máme doma, ale nevejde se do kuchyně :D takže jsem ji ještě moc nezkoušela...asi si jí budu muset dát do pokoje :)

0 0
možnosti

Shackall0

15. 3. 2011 13:18
Pomoranč

Što éto "pomoranč"? Jinak karma...

0 0
možnosti

ančovička

15. 3. 2011 13:20
Re: Pomoranč

Sandtnerčin výrar pro pomeranč. Staročeštinka :)

0 0
možnosti
  • Počet článků 176
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 3356x
grosmanova.blog.idnes.cz


Anna Grosmanová? Cože, kdo? Studovala kvalitu produkce, před dlouhými lety psala foodblog, začala podnikat s vývary, provázet turisty po Praze a momentálně je na mateřské. Jinak řečeno, miluje vaření a nové výzvy. Hurá do toho!

___________ FACEBOOK: grosmanova.blog.idnes.cz

Instagram: @foodpioneer

WEB: www.foodpioneer.cz

Seznam rubrik

Oblíbené stránky