Diskuse
Polévky (46,47,48)
Děkujeme za pochopení.
Eva_Pallotto
bezva
na brblaly nedejte, nenechte si od nich zkazit náladu. Super projekt, skvělý nápad!
S tím "hráškem", to jsem se nasmála :-)))
Zrovna dnes jsme si se sestrou připomínaly, jak kdysi jako dítě vařila knedlíky z prášku a přidávala do nich "vodu, asi sklenku od hořčice" .... hořčicové knedlíky chutnají velmi zajímavě :-)))
Jen bych doporučila dělat opravdu kvalitní fotky ve velkém rozlišení a jídlo pořádně "stylovat" - protože časem by z toho mohla být opravdu báječná knížka.... ;-)
Moc úspěchů a dobrou chuť přeju! EP
ančovička
Re: bezva
na brbraly nedám, to se nebojte :) (dyť oni to tak nemyslí...)
AD Hrášek? No já už se teď směju taky, ale když se mi na pánvi ze směsi hrášku a těstíčka stala omeleta, tak se moc člověk nesměje Nevyjímaje chvíli, kdy mi došla trpělivost s kapáním přes struhadlo a všechno mi teklo okolo..ale to už je hodně zákulisní historka... Každopádně s fotkami je to jak kdy. Někdy mě to baví stylovat, někdy to jde krásně(jsem třeba venku, na zahradě, nebo prostě jenom svítí sluníčko), ale někdy je to třeba večer (hrůzapeklo světlo) a nebo to prostě během toho všeho poletování mezi ledicí, plotnou a linkou nestihnu. Někdy zkrátka vařím třeba 3 věci najednou a podrobný postup sfotodokumentovati už nestíhám
kolovrat
UF
aSI BUDETE MÍT MYČKU- NA POLÉVKU JSEM TO SPOČÍTALA NA TŘI NÁDOBY- VČETNĚ ŽÍŇ. SÍTA. a I HODNĚ PLOTÝNEK. pROČ CEDIT VLOČKY? pROČ JE PŘED VAŘENÍM TROCHU NEOPRAŽIT NA MÁSLE? TAK JDU VAŘIT.
Kajle78
ach jo
panebože, další,co neví o čem psát a tak opisuje recepty...:(
Jarcho
Jste ukvapená.
Kdybyste si to přečetla od začátku, zírala byste, jaký je to smělý projekt.
Já tu slečnu za to obdivuji.
Rob J.H.
s tim hráškem...
...bych tipnul, že to bude takovej jenom "jako" hrášek. Asi jako když děláte halušky přes sejto, jenomže tady to bude z toho vaječnýho těstíčka a ne do vody, ale na rozpálený máslo... A pak to udělá takový osmažený drobky, od pohledu trochu jako hrášek :)
Jarcho
Taky si myslím.
Přece nejde o zelený hrách, ale z těch kapek těsta má vzniknout zlatý hrášek, tedy osmažené křupavé kuličky.
katango
Smažený hrášek
Tam jde o zavářku do polévky,která se smaží a ty kuličky pak mají tvar hrášku...když to lijete pomalu skrz něco s přiměřeně velmými (( malými ) otvory,mělo by to tak vyjít. O žádný hrášek z lusků nejde.
ančovička
Re: Smažený hrášek
No jasně! Já jsem ale hloupá! To je vončo! Vybavuji si to z restaurací, takové ty kuličky na polévce! To mělo být ono... Chacha, připadám si jako ňouma. chichi. Děkuji
ODSCSSD
nevim kde si ten recept vzala... me prijde
ze nekdo smotak dva recepty dohromady... na takove jakoby domaci nudle... kde je to tezko tuhe a na struhadle z toho nastrouhas krasne stejne tluste testoviny... a s kapanim.. kde se bavime o ridkem testicku...
jinak si to nedokazu predstavit
- Počet článků 176
- Celková karma 0
- Průměrná čtenost 3356x
Anna Grosmanová? Cože, kdo? Studovala kvalitu produkce, před dlouhými lety psala foodblog, začala podnikat s vývary, provázet turisty po Praze a momentálně je na mateřské. Jinak řečeno, miluje vaření a nové výzvy. Hurá do toho!
___________ FACEBOOK: grosmanova.blog.idnes.cz
Instagram: @foodpioneer
WEB: www.foodpioneer.cz