Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
EP

Eva_Pallotto

16. 6. 2010 18:29
bezva

na brblaly nedejte, nenechte si od nich zkazit náladu. Super projekt, skvělý nápad!

S tím "hráškem", to jsem se nasmála :-)))

Zrovna dnes jsme si se sestrou připomínaly, jak kdysi jako dítě vařila knedlíky z prášku a přidávala do nich "vodu, asi sklenku od hořčice" .... hořčicové knedlíky chutnají velmi zajímavě :-)))

Jen bych doporučila dělat opravdu kvalitní fotky ve velkém rozlišení a jídlo pořádně "stylovat" - protože časem by z toho mohla být opravdu báječná knížka.... ;-)

Moc úspěchů a dobrou chuť přeju! EP

0 0
možnosti
AG

ančovička

16. 6. 2010 23:57
Re: bezva

na brbraly nedám, to se nebojte :) (dyť oni to tak nemyslí...)

AD Hrášek? No já už se teď směju taky, ale když se mi na pánvi ze směsi hrášku a těstíčka stala omeleta, tak se moc člověk nesměje ;-D Nevyjímaje chvíli, kdy mi došla trpělivost s kapáním přes struhadlo a všechno mi teklo okolo..ale to už je hodně zákulisní historka... Každopádně s fotkami je to jak kdy. Někdy mě to baví stylovat, někdy to jde krásně(jsem třeba venku, na zahradě, nebo prostě jenom svítí sluníčko), ale někdy je to třeba večer (hrůzapeklo světlo) a nebo to prostě během toho všeho poletování mezi ledicí, plotnou a linkou nestihnu. Někdy zkrátka vařím třeba 3 věci najednou a podrobný postup sfotodokumentovati už nestíhám :-)

0 0
možnosti
LF

kolovrat

16. 6. 2010 16:13
UF

aSI BUDETE MÍT MYČKU- NA POLÉVKU JSEM TO SPOČÍTALA NA TŘI NÁDOBY- VČETNĚ ŽÍŇ. SÍTA. a I HODNĚ PLOTÝNEK. pROČ CEDIT VLOČKY? pROČ JE PŘED VAŘENÍM TROCHU NEOPRAŽIT NA MÁSLE? TAK JDU VAŘIT.

0 0
možnosti
AG

ančovička

16. 6. 2010 23:57
Re: UF

myčku nemám

0 0
možnosti
MN

Kajle78

16. 6. 2010 15:24
ach jo

panebože, další,co neví o čem psát a tak opisuje recepty...:(

0 0
možnosti
JC

Jarcho

16. 6. 2010 15:30
Jste ukvapená.

Kdybyste si to přečetla od začátku, zírala byste, jaký je to smělý projekt.

Já tu slečnu za to obdivuji.

0 0
možnosti
RJH

Rob J.H.

16. 6. 2010 15:23
s tim hráškem...

...bych tipnul, že to bude takovej jenom "jako" hrášek. Asi jako když děláte halušky přes sejto, jenomže tady to bude z toho vaječnýho těstíčka a ne do vody, ale na rozpálený máslo... A pak to udělá takový osmažený drobky, od pohledu trochu jako hrášek :) 

0 0
možnosti
JC

Jarcho

16. 6. 2010 15:31
Taky si myslím.

Přece nejde o zelený hrách, ale z těch kapek těsta má vzniknout zlatý hrášek, tedy osmažené křupavé kuličky.

0 0
možnosti
K

katango

16. 6. 2010 15:22
Smažený hrášek

Tam jde o zavářku do polévky,která se smaží a ty kuličky pak mají tvar hrášku...když to lijete pomalu skrz něco s přiměřeně velmými (( malými ) otvory,mělo by to tak vyjít. O žádný hrášek z lusků nejde.

0 0
možnosti
AG

ančovička

16. 6. 2010 15:49
Re: Smažený hrášek

No jasně! Já jsem ale hloupá! ;-D To je vončo! Vybavuji si to z restaurací, takové ty kuličky na polévce! To mělo být ono... Chacha, připadám si jako ňouma. chichi. Děkuji R^

0 0
možnosti
DH

ODSCSSD

16. 6. 2010 15:20
nevim kde si ten recept vzala... me prijde

ze nekdo smotak dva recepty dohromady... na takove jakoby domaci nudle... kde je to tezko tuhe a na struhadle z toho nastrouhas krasne stejne tluste testoviny... a s kapanim.. kde se bavime o ridkem testicku...

jinak si to nedokazu predstavit  ;-D

0 0
možnosti
  • Počet článků 176
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 3356x
grosmanova.blog.idnes.cz


Anna Grosmanová? Cože, kdo? Studovala kvalitu produkce, před dlouhými lety psala foodblog, začala podnikat s vývary, provázet turisty po Praze a momentálně je na mateřské. Jinak řečeno, miluje vaření a nové výzvy. Hurá do toho!

___________ FACEBOOK: grosmanova.blog.idnes.cz

Instagram: @foodpioneer

WEB: www.foodpioneer.cz

Seznam rubrik

Oblíbené stránky