Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
Děkujeme za pochopení.
S
skoog
17. 8. 2010 21:22
Vypadá to výborně!
Ta krupičková mouka je mouka hrubá, nebo se pletu?
A teď se jdu zakousnout do svých čerstvě upečených hanáckých koláčů. Fakt díky takhle na noc.
0
0
možnosti
mamina2
30. 8. 2010 11:26
Re: Vypadá to výborně!
Já bych tipla, že je to dětská krupička.
0
0
možnosti
BR
Stobka
17. 8. 2010 20:07
Nešlo by to bez té kapusty v bramboračce?
ta mi tam nesedí, i když by byla spařená
0
0
možnosti
ZH
Zuzu.mizu
17. 8. 2010 15:11
slint,
mlask, polknutí naprázdno, baúúúúúúúúú (to je vytí hladového vlka) a poklona. Tu bramboračku zkusím hned
0
0
možnosti
AG
UPHSD
AA
AG
S
AG
J
S
SantaKlaun3
17. 8. 2010 13:22
.
Teda Vás bych nechtěl mít doma. Měl bych tak o st o kilo víc . Karma
0
0
možnosti
S
L3
- Počet článků 176
- Celková karma 0
- Průměrná čtenost 3359x
grosmanova.blog.idnes.cz
Anna Grosmanová? Cože, kdo? Studovala kvalitu produkce, před dlouhými lety psala foodblog, začala podnikat s vývary, provázet turisty po Praze a momentálně je na mateřské. Jinak řečeno, miluje vaření a nové výzvy. Hurá do toho!
___________ FACEBOOK: grosmanova.blog.idnes.cz
Instagram: @foodpioneer
WEB: www.foodpioneer.cz
Anna Grosmanová? Cože, kdo? Studovala kvalitu produkce, před dlouhými lety psala foodblog, začala podnikat s vývary, provázet turisty po Praze a momentálně je na mateřské. Jinak řečeno, miluje vaření a nové výzvy. Hurá do toho!
___________ FACEBOOK: grosmanova.blog.idnes.cz
Instagram: @foodpioneer
WEB: www.foodpioneer.cz