- Napište nám
- Kontakty
- Reklama
- VOP
- Osobní údaje
- Nastavení soukromí
- Cookies
- AV služby
- Kariéra
- Předplatné MF DNES
...občas se sem přijdu...namlsat
Jack Pote...dík
ale moje zkušenost s nimi je též nedobrá - recept se mi vždy celkem líbil, zkoušely jsme kdysi na chalupě i staré hezké formy, ale vždy to byla "suchota" - což je tak nějak podstata nákypu, mám dojem. Připomnělo mi to jeden strouhankový - byl jak písek:) Kupdivu si to pamatuju asi 30 let...
Promiňte, asi jsem natvrdlá, ale nějak jsem nepochopila tu historku ze řeznictví. Ne, že by na tom tak záleželo, ale pro případ, že bych se rozhodla vařit pečeni s ledvinkou, bych byla radši připravená...:) Děkuji a přeji hodně energie do dalších receptů, Kristeen
Podle vseho to vypada, ze drive se pecene (kotleta v celku, s kosti nebo bez) prodavala s kosti a z druhe strany byla prichycena ta ledvinka. Jak, to by vedel nekdo, kdo vi, jak vypada zvire zevnitr. Dneska se to vsechno prodava zvlast.
Kazdopadne Sandtnerova ma jeste recept na teleci peceni s ledvinkou a tam se ledvinkou nadiva maso. Taky prijemne jidlo.
jó, taky jsem si myslela. Je to kruťácky strouhankové.