Diskuse
Morkové řezy, jablkovec (56, 57)
Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
Děkujeme za pochopení.
C
cojanato
26. 6. 2010 19:47
Zase dobrý
Tak ty morkové řezy, to neznám, ale za zkoušku to stojí.
S těmi jablky a houskami, apod., s tím se dají dělat kouzla.
Díky za nápady !......dám to ženě.
0
0
možnosti
M
manndlička
25. 6. 2010 20:40
těším se,
až začnete dělat houby. Co takhle hubník? dělala jsem ho jen jednou, rovnou obrovský pekáč a nakonec ho sežrali slepice,nějak ztvrdnul. ale do morku nevim nevim jestli bych šla....
0
0
možnosti
RJH
Rob J.H.
23. 6. 2010 15:40
trochu jste mě zmátla...
...že volně zaměňujete hovězí tuk - lůj, čili normálně kravský sádlo :)) a morek, kostní dřeň. Lůj - vyškvařenej - se u nás prakticky nesežene, morek raz dva. Podle toho cezení to bude morek, ten rychle taje.
0
0
možnosti
AA
Saša
23. 6. 2010 13:50
Stěží uvěřitelné.
Ten morek na sladko mi připadá jak z jiného světadílu.
0
0
možnosti
G
garumna
25. 6. 2010 14:36
Re: Stěží uvěřitelné.
Vypadá to hodně divně, ale asi to může být dobré.....
0
0
možnosti
- Počet článků 176
- Celková karma 0
- Průměrná čtenost 3356x
grosmanova.blog.idnes.cz
Anna Grosmanová? Cože, kdo? Studovala kvalitu produkce, před dlouhými lety psala foodblog, začala podnikat s vývary, provázet turisty po Praze a momentálně je na mateřské. Jinak řečeno, miluje vaření a nové výzvy. Hurá do toho!
___________ FACEBOOK: grosmanova.blog.idnes.cz
Instagram: @foodpioneer
WEB: www.foodpioneer.cz
Anna Grosmanová? Cože, kdo? Studovala kvalitu produkce, před dlouhými lety psala foodblog, začala podnikat s vývary, provázet turisty po Praze a momentálně je na mateřské. Jinak řečeno, miluje vaření a nové výzvy. Hurá do toho!
___________ FACEBOOK: grosmanova.blog.idnes.cz
Instagram: @foodpioneer
WEB: www.foodpioneer.cz