Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
C

cojanato

26. 6. 2010 19:47
Zase dobrý

Tak ty morkové řezy, to neznám, ale za zkoušku to stojí.

S těmi jablky a houskami, apod., s tím se dají dělat kouzla.

Díky za nápady !R^......dám to ženě.;-D

0 0
možnosti
M

manndlička

25. 6. 2010 20:40
těším se,

až začnete dělat houby. Co takhle hubník? dělala jsem ho jen jednou, rovnou obrovský pekáč a nakonec ho sežrali slepice,nějak ztvrdnul.:-/ :-):-) ale do morku nevim nevim jestli bych šla....

0 0
možnosti
RJH

Rob J.H.

23. 6. 2010 15:40
trochu jste mě zmátla...

...že volně zaměňujete hovězí tuk - lůj, čili normálně kravský sádlo :)) a morek, kostní dřeň. Lůj - vyškvařenej - se u nás prakticky nesežene, morek raz dva. Podle toho cezení to bude morek, ten rychle taje.

0 0
možnosti
AA

Saša

23. 6. 2010 13:50
Stěží uvěřitelné.

Ten morek na sladko mi připadá jak z jiného světadílu.

0 0
možnosti
G

garumna

25. 6. 2010 14:36
Re: Stěží uvěřitelné.

Vypadá to hodně divně, ale asi to může být dobré..... ;-)

0 0
možnosti
  • Počet článků 176
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 3356x
grosmanova.blog.idnes.cz


Anna Grosmanová? Cože, kdo? Studovala kvalitu produkce, před dlouhými lety psala foodblog, začala podnikat s vývary, provázet turisty po Praze a momentálně je na mateřské. Jinak řečeno, miluje vaření a nové výzvy. Hurá do toho!

___________ FACEBOOK: grosmanova.blog.idnes.cz

Instagram: @foodpioneer

WEB: www.foodpioneer.cz

Seznam rubrik

Oblíbené stránky