Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
JP

johnpeters

23. 5. 2011 16:19
Poraďte,

kde seženu brzlík?Neviděljsem ho už přes dvacet let!Děkuji za tip.

0 0
možnosti
AG

ančovička

23. 5. 2011 17:01
Re: Poraďte,

Makro a jedině Makro. Maximálně ještě na objednávku u Kšány, ale jinak nemožné prosím pěkně :)

0 0
možnosti
ŠM

s(h)arka

23. 5. 2011 13:27
jazyk vaříme běžně...

jak syrový,tak uzený..stačí buď dlouho vařit nebo použít papiňák....ke křenový omáčce nebo s jablečným křenem  a čerstvým chlebem, vařený uzený s brkaší..delikates..a uvařený,studený,na plátečky..na míse, ke kyselým okurkám... super....

0 0
možnosti
  • Počet článků 176
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 3356x
grosmanova.blog.idnes.cz


Anna Grosmanová? Cože, kdo? Studovala kvalitu produkce, před dlouhými lety psala foodblog, začala podnikat s vývary, provázet turisty po Praze a momentálně je na mateřské. Jinak řečeno, miluje vaření a nové výzvy. Hurá do toho!

___________ FACEBOOK: grosmanova.blog.idnes.cz

Instagram: @foodpioneer

WEB: www.foodpioneer.cz

Seznam rubrik

Oblíbené stránky