Diskuse
Královská polévka (177)
Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
Děkujeme za pochopení.
JP
johnpeters
23. 5. 2011 16:19
Poraďte,
kde seženu brzlík?Neviděljsem ho už přes dvacet let!Děkuji za tip.
0
0
možnosti
AG
ančovička
23. 5. 2011 17:01
Re: Poraďte,
Makro a jedině Makro. Maximálně ještě na objednávku u Kšány, ale jinak nemožné prosím pěkně :)
0
0
možnosti
ŠM
s(h)arka
23. 5. 2011 13:27
jazyk vaříme běžně...
jak syrový,tak uzený..stačí buď dlouho vařit nebo použít papiňák....ke křenový omáčce nebo s jablečným křenem a čerstvým chlebem, vařený uzený s brkaší..delikates..a uvařený,studený,na plátečky..na míse, ke kyselým okurkám... super....
0
0
možnosti
- Počet článků 176
- Celková karma 0
- Průměrná čtenost 3356x
grosmanova.blog.idnes.cz
Anna Grosmanová? Cože, kdo? Studovala kvalitu produkce, před dlouhými lety psala foodblog, začala podnikat s vývary, provázet turisty po Praze a momentálně je na mateřské. Jinak řečeno, miluje vaření a nové výzvy. Hurá do toho!
___________ FACEBOOK: grosmanova.blog.idnes.cz
Instagram: @foodpioneer
WEB: www.foodpioneer.cz
Anna Grosmanová? Cože, kdo? Studovala kvalitu produkce, před dlouhými lety psala foodblog, začala podnikat s vývary, provázet turisty po Praze a momentálně je na mateřské. Jinak řečeno, miluje vaření a nové výzvy. Hurá do toho!
___________ FACEBOOK: grosmanova.blog.idnes.cz
Instagram: @foodpioneer
WEB: www.foodpioneer.cz