Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
Děkujeme za pochopení.
Pronovais
3. 8. 2011 13:02
Květákové
karbanátky asi budou něco jako květákové placičky, že? Ty já tuze ráda
0
0
možnosti
oldiess
29. 7. 2011 23:10
"ale například karbanátky mě osobně chutnaly převelice!"
když mám hlad, tak mně chutná i suchej chleba převelice
0
0
možnosti
PeTaX
29. 7. 2011 14:48
Raději
než drcený kmín používám celý. Mě prostě "baví" ty celé kmíny překusovat a laskat se s jejich chutí.
0
0
možnosti
ančovička
29. 7. 2011 15:14
Re: Raději
přiznám se udělala jsem to samé. K tomu málu drceného kmína jsem ještě přidala celý, to prostě taky aby to vypadalo jako kmínová polévka a né hnědá zeleninová polévka :D
0
0
možnosti
- Počet článků 176
- Celková karma 0
- Průměrná čtenost 3356x
grosmanova.blog.idnes.cz
Anna Grosmanová? Cože, kdo? Studovala kvalitu produkce, před dlouhými lety psala foodblog, začala podnikat s vývary, provázet turisty po Praze a momentálně je na mateřské. Jinak řečeno, miluje vaření a nové výzvy. Hurá do toho!
___________ FACEBOOK: grosmanova.blog.idnes.cz
Instagram: @foodpioneer
WEB: www.foodpioneer.cz
Anna Grosmanová? Cože, kdo? Studovala kvalitu produkce, před dlouhými lety psala foodblog, začala podnikat s vývary, provázet turisty po Praze a momentálně je na mateřské. Jinak řečeno, miluje vaření a nové výzvy. Hurá do toho!
___________ FACEBOOK: grosmanova.blog.idnes.cz
Instagram: @foodpioneer
WEB: www.foodpioneer.cz