Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

Pronovais

3. 8. 2011 13:02
Květákové

karbanátky asi budou něco jako květákové placičky, že? Ty já tuze rádaR^

0 0
možnosti

ančovička

3. 8. 2011 15:49
Re: Květákové

no skoro. :)

0 0
možnosti

oldiess

29. 7. 2011 23:10
"ale například karbanátky mě osobně chutnaly převelice!"

když mám hlad, tak mně chutná i suchej chleba převelice;-D

0 0
možnosti

PeTaX

29. 7. 2011 14:48
Raději

než drcený kmín používám celý. Mě prostě "baví" ty celé kmíny překusovat a laskat se s jejich chutí.

0 0
možnosti

ančovička

29. 7. 2011 15:14
Re: Raději

přiznám se udělala jsem to samé. K tomu málu drceného kmína jsem ještě přidala celý, to prostě taky aby to vypadalo jako kmínová polévka a né hnědá zeleninová polévka :D

0 0
možnosti
  • Počet článků 176
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 3356x
grosmanova.blog.idnes.cz


Anna Grosmanová? Cože, kdo? Studovala kvalitu produkce, před dlouhými lety psala foodblog, začala podnikat s vývary, provázet turisty po Praze a momentálně je na mateřské. Jinak řečeno, miluje vaření a nové výzvy. Hurá do toho!

___________ FACEBOOK: grosmanova.blog.idnes.cz

Instagram: @foodpioneer

WEB: www.foodpioneer.cz

Seznam rubrik

Oblíbené stránky