Děkujeme za pochopení.
horak29
Skvělý...
na zahradě máme šneků mraky a pořád uvažujem, jsou-li jedlí... Dle fotky ulit by měli být... zkusíme dle tohohle návodu...
A těším se na další vaření...
ančovička
Re: Skvělý...
nooo.ale bacha. jezte jenom Helix aspersa, to co máte na zahradě je asi spíš helix pomatia...a to by nemuselo být úplně to vončo...Nevím, mrkněte do nějaké odborné literatury, aby vám pak z toho nebylo leda tak špatně :)
falm
Vystihla jste to tak skvěle, že to je celý úděsný
Tím nemyslím Vás nebo ty fotky, ale ty sedřený zemědělce, podbízívě se z hladu usmívající na zákazníky, aby co nejvíc prodali... Když si vzpomenu na vypasený socialistický jezeďáky, je mi z toho všeho, co jste nafotila, hluboce smutno, kam až může klesnout lidská důstojnost v nutném shonu něco utržit.
POToole
Re: Vystihla jste to tak skvěle, že to je celý úděsný
Já nakupuji od soukromníků dost potravin, a určitě to nejsou žádní sedření chudáci, nevím, jak jste na to přišel (přišla)??? Ti lidi to dělají poctivě a s láskou, mají své stálé i náhodné odběratele, a kdyby jim to nestálo za to, tak to nedělají... Od kdy je nedůstojné se živit prací vlastních rukou???
- Počet článků 176
- Celková karma 0
- Průměrná čtenost 3356x
Anna Grosmanová? Cože, kdo? Studovala kvalitu produkce, před dlouhými lety psala foodblog, začala podnikat s vývary, provázet turisty po Praze a momentálně je na mateřské. Jinak řečeno, miluje vaření a nové výzvy. Hurá do toho!
___________ FACEBOOK: grosmanova.blog.idnes.cz
Instagram: @foodpioneer
WEB: www.foodpioneer.cz