Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

garumna

11. 8. 2010 17:44
Skvele!

Jsem v pokuseni obehnout o vikendu svoje mistecka a omacku take ukuchtit :) I kdyz ted mam od drahouska "nakazanou" kvetakovou polevku ;)

0 0
možnosti

í-mejlka

11. 8. 2010 17:28
Od znalce

Nikoliv ode mně, ale od mého tatínka, vynikajícího kuchaře a houbaře před pánem bohem. Říkal: -Hříbky do polívky - modráčky do máčky!- A je pravda, že nikdy, nikdy jsem nejedla lepší houbovou omáčku, než z hřibů modráků.

0 0
možnosti

ropusak

11. 8. 2010 16:13
Recept dobrý.. ale...

Ta první fotka hříbečku - náááádhera!! :-)

0 0
možnosti

facebook

11. 8. 2010 16:04
houby na zimu

A sušíte ?:-) když ne, tak sušte ve velkém  !

0 0
možnosti

ančovička

12. 8. 2010 17:52
Re: houby na zimu

suším, suším, ale po dvou košíkách mě to přestává bavit, hlavně to čištění

0 0
možnosti

BlueSmile

11. 8. 2010 15:44
Nádhera!

A kde jste byla na houbách?

0 0
možnosti

ančovička

12. 8. 2010 17:51
Re: Nádhera!

Nejdříve v Plchově (u Slaného) a potom na Slapech v osadě ráj..Prostě jako v ráji :)

0 0
možnosti

Minghell

11. 8. 2010 15:30
Díky za recept

vykouším. Jo a pěkný fotky..R^

0 0
možnosti

Nšo-či

11. 8. 2010 15:00
No to je ovšem nádhera

takže díky za inspiraci ;-)R^

0 0
možnosti
  • Počet článků 176
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 3356x
grosmanova.blog.idnes.cz


Anna Grosmanová? Cože, kdo? Studovala kvalitu produkce, před dlouhými lety psala foodblog, začala podnikat s vývary, provázet turisty po Praze a momentálně je na mateřské. Jinak řečeno, miluje vaření a nové výzvy. Hurá do toho!

___________ FACEBOOK: grosmanova.blog.idnes.cz

Instagram: @foodpioneer

WEB: www.foodpioneer.cz

Seznam rubrik

Oblíbené stránky