Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
Děkujeme za pochopení.
garumna
11. 8. 2010 17:44
Skvele!
Jsem v pokuseni obehnout o vikendu svoje mistecka a omacku take ukuchtit :) I kdyz ted mam od drahouska "nakazanou" kvetakovou polevku ;)
0
0
možnosti
í-mejlka
11. 8. 2010 17:28
Od znalce
Nikoliv ode mně, ale od mého tatínka, vynikajícího kuchaře a houbaře před pánem bohem. Říkal: -Hříbky do polívky - modráčky do máčky!- A je pravda, že nikdy, nikdy jsem nejedla lepší houbovou omáčku, než z hřibů modráků.
0
0
možnosti
ančovička
12. 8. 2010 17:52
Re: houby na zimu
suším, suším, ale po dvou košíkách mě to přestává bavit, hlavně to čištění
0
0
možnosti
ančovička
12. 8. 2010 17:51
Re: Nádhera!
Nejdříve v Plchově (u Slaného) a potom na Slapech v osadě ráj..Prostě jako v ráji :)
0
0
možnosti
- Počet článků 176
- Celková karma 0
- Průměrná čtenost 3356x
grosmanova.blog.idnes.cz
Anna Grosmanová? Cože, kdo? Studovala kvalitu produkce, před dlouhými lety psala foodblog, začala podnikat s vývary, provázet turisty po Praze a momentálně je na mateřské. Jinak řečeno, miluje vaření a nové výzvy. Hurá do toho!
___________ FACEBOOK: grosmanova.blog.idnes.cz
Instagram: @foodpioneer
WEB: www.foodpioneer.cz
Anna Grosmanová? Cože, kdo? Studovala kvalitu produkce, před dlouhými lety psala foodblog, začala podnikat s vývary, provázet turisty po Praze a momentálně je na mateřské. Jinak řečeno, miluje vaření a nové výzvy. Hurá do toho!
___________ FACEBOOK: grosmanova.blog.idnes.cz
Instagram: @foodpioneer
WEB: www.foodpioneer.cz