Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
Děkujeme za pochopení.
shira313
22. 9. 2011 12:00
Blahoželám ! :D
Teší ma, že Vám môžem popriať medzi prvými k dosiahnutiu 200.receptu a k dobrému zvládnutiu soufflé (viem, že to nie je až také jednoduché ;o) Vaše popisy recepto a foto-cestopisy sú úžasnou inšpiráciou, tiež každú cestu považujem za možnosť rozšíriť si gastronomický rozhľad. Ako suveníry si vozím hlavne originálne delikatesy a poslednou úchylkou je med :D
Tie medené hrnce Vám skutočne závidím a neviem sa dočkať keď v nich uvidím nejakú novú dobrotu od Sandtnerovej.
Pekný deň
Tereza
0
0
možnosti
- Počet článků 176
- Celková karma 0
- Průměrná čtenost 3356x
grosmanova.blog.idnes.cz
Anna Grosmanová? Cože, kdo? Studovala kvalitu produkce, před dlouhými lety psala foodblog, začala podnikat s vývary, provázet turisty po Praze a momentálně je na mateřské. Jinak řečeno, miluje vaření a nové výzvy. Hurá do toho!
___________ FACEBOOK: grosmanova.blog.idnes.cz
Instagram: @foodpioneer
WEB: www.foodpioneer.cz
Anna Grosmanová? Cože, kdo? Studovala kvalitu produkce, před dlouhými lety psala foodblog, začala podnikat s vývary, provázet turisty po Praze a momentálně je na mateřské. Jinak řečeno, miluje vaření a nové výzvy. Hurá do toho!
___________ FACEBOOK: grosmanova.blog.idnes.cz
Instagram: @foodpioneer
WEB: www.foodpioneer.cz