Diskuse
Bez práce nejsou buchty! (245)
Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
Děkujeme za pochopení.
Chytry.Levicak
28. 5. 2012 23:22
Slečno Grosmanová
okopávání záhonků je ještě fajn práce. Musíte asi studovat bud obor zahradník nebo zahradnictví. popř:nějakou zemědělskou školu.
0
0
možnosti
jánejsemja
28. 5. 2012 14:51
aaach joooo
....při čtení Vašich příspěvků pravidelně přiberu 2 kila jen ze čtení a honí mě mlsná až za roh
Těším se na "další kila"
0
0
možnosti
í-mejlka
28. 5. 2012 12:08
Doporučení
Zkuste upečené, právě z trouby vytažené buchty potřít směsí rozpuštěného másla a trochy rumu; nechat chvilku pod čistým ubrouskem vsáknout a pak hned na plechu pocukrovat. Vytvoří se jemně nasosaná sladká krusta.
1
0
možnosti
- Počet článků 176
- Celková karma 0
- Průměrná čtenost 3356x
grosmanova.blog.idnes.cz
Anna Grosmanová? Cože, kdo? Studovala kvalitu produkce, před dlouhými lety psala foodblog, začala podnikat s vývary, provázet turisty po Praze a momentálně je na mateřské. Jinak řečeno, miluje vaření a nové výzvy. Hurá do toho!
___________ FACEBOOK: grosmanova.blog.idnes.cz
Instagram: @foodpioneer
WEB: www.foodpioneer.cz
Anna Grosmanová? Cože, kdo? Studovala kvalitu produkce, před dlouhými lety psala foodblog, začala podnikat s vývary, provázet turisty po Praze a momentálně je na mateřské. Jinak řečeno, miluje vaření a nové výzvy. Hurá do toho!
___________ FACEBOOK: grosmanova.blog.idnes.cz
Instagram: @foodpioneer
WEB: www.foodpioneer.cz