Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
H

hromo.bití

7. 9. 2010 23:22
slečno slečno

Vy ten blog nějak zanedbáváte. Těšil jsem se na další nášup dlabance, a kde nic, tu nic... :-/

0 0
možnosti
JM

gourmett

5. 9. 2010 17:32
Přízrak

No to musí být nějaký úkaz z nebe posuďte sami: "mladá, hezká a umí vařit!" To bývalo za naších mladých let velmi vyhledávaná partie. G;-)R^

0 0
možnosti
E

eladea

2. 9. 2010 9:42
inspirujete

Včera jsem pekla ;-D dle 1. rozpisu. Byla to jak říkáte "lábuž" a jen se zaprášilo. Mouku jsem dala polohrubou, peču totiž podle "Grosmanky" nikoliv podle "Sandtnerky" .

0 0
možnosti
AG

ančovička

2. 9. 2010 22:47
Re: inspirujete

;-D toto je po dlouhé době příspěvek, který mě opravdu pobavil. děkujiR^

0 0
možnosti
PH

hekp

30. 8. 2010 12:35
sákryš sliním

 Že sem si váš blog otevíral, du si dát zbytek gulášovky ( taky poctivý, až na ten masox a protlak )

0 0
možnosti
VJ

velký jarda

30. 8. 2010 11:23
k nadpisu

dost dobré recepty ale to hovězí už žít nebude. Ani náhodou.

0 0
možnosti
B

bembel.bembel

30. 8. 2010 12:14
Re: k nadpisu

;-D ;-D 

0 0
možnosti
  • Počet článků 176
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 3356x
grosmanova.blog.idnes.cz


Anna Grosmanová? Cože, kdo? Studovala kvalitu produkce, před dlouhými lety psala foodblog, začala podnikat s vývary, provázet turisty po Praze a momentálně je na mateřské. Jinak řečeno, miluje vaření a nové výzvy. Hurá do toho!

___________ FACEBOOK: grosmanova.blog.idnes.cz

Instagram: @foodpioneer

WEB: www.foodpioneer.cz

Seznam rubrik

Oblíbené stránky