Diskuse
Ať žije hovězí! (70-72)
Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
Děkujeme za pochopení.
H
hromo.bití
7. 9. 2010 23:22
slečno slečno
Vy ten blog nějak zanedbáváte. Těšil jsem se na další nášup dlabance, a kde nic, tu nic...
0
0
možnosti
JM
gourmett
5. 9. 2010 17:32
Přízrak
No to musí být nějaký úkaz z nebe posuďte sami: "mladá, hezká a umí vařit!" To bývalo za naších mladých let velmi vyhledávaná partie. G
0
0
možnosti
E
eladea
2. 9. 2010 9:42
inspirujete
Včera jsem pekla dle 1. rozpisu. Byla to jak říkáte "lábuž" a jen se zaprášilo. Mouku jsem dala polohrubou, peču totiž podle "Grosmanky" nikoliv podle "Sandtnerky" .
0
0
možnosti
AG
ančovička
2. 9. 2010 22:47
Re: inspirujete
toto je po dlouhé době příspěvek, který mě opravdu pobavil. děkuji
0
0
možnosti
PH
hekp
30. 8. 2010 12:35
sákryš sliním
Že sem si váš blog otevíral, du si dát zbytek gulášovky ( taky poctivý, až na ten masox a protlak )
0
0
možnosti
VJ
velký jarda
30. 8. 2010 11:23
k nadpisu
dost dobré recepty ale to hovězí už žít nebude. Ani náhodou.
0
0
možnosti
B
- Počet článků 176
- Celková karma 0
- Průměrná čtenost 3356x
grosmanova.blog.idnes.cz
Anna Grosmanová? Cože, kdo? Studovala kvalitu produkce, před dlouhými lety psala foodblog, začala podnikat s vývary, provázet turisty po Praze a momentálně je na mateřské. Jinak řečeno, miluje vaření a nové výzvy. Hurá do toho!
___________ FACEBOOK: grosmanova.blog.idnes.cz
Instagram: @foodpioneer
WEB: www.foodpioneer.cz
Anna Grosmanová? Cože, kdo? Studovala kvalitu produkce, před dlouhými lety psala foodblog, začala podnikat s vývary, provázet turisty po Praze a momentálně je na mateřské. Jinak řečeno, miluje vaření a nové výzvy. Hurá do toho!
___________ FACEBOOK: grosmanova.blog.idnes.cz
Instagram: @foodpioneer
WEB: www.foodpioneer.cz