Diskuse
Aspik z telecí nohy (206)
Děkujeme za pochopení.
ivahut
Mňam!!!
Ježíš, připomněla jste mi, jak se daly dost dávno, ještě za totáče, koupit v polotovarech obalené telecí nožičky, které se jen hodily na pánev a osmažily. To byla mňamka s bramborovou kaší! Docela bych je udělala, ale ta cena v Makru mně trochu odrazuje...
Rob J.H.
dám teda na Vaši radu...
... a po telecí nožce se pídit nebudu (mimochodem byla to tuším taková detektivka, kde hlavní hrdinka umlátila někoho zmrzlým čímsi; předmětu doličného se pak zbavila tím, že jej upekla návštěvě. Zdá se dle popisu, že to mohla klidně být ta telecí noha). Překvapily mě ale ty ušlehané bílky, ty se u nás do sulcu nikdy nedávaly, je to nějak znát? (PS: Na Smíchově ve Vašem oblíbeném řeznictví mívají poslední dobou hovězí/telecí líčka; ty jdou teď hrozně do módy, hlavně pod vlivem Café Imperial, nechcete se někdy do nic pustit po snadtnerovsku? Zkoušel jsem je tradičně na víně s kaší a bylo to boží :))
burmajones
Re: dám teda na Vaši radu...
byla to jehněčí kýta v té povídce
zly.previt
Vypadá to hezky,
my teda sulc děláme z vepřových nožek, kolínka a nějakého toho srdíčka a jazyka a taky je to jedlé.
- Počet článků 176
- Celková karma 0
- Průměrná čtenost 3356x
Anna Grosmanová? Cože, kdo? Studovala kvalitu produkce, před dlouhými lety psala foodblog, začala podnikat s vývary, provázet turisty po Praze a momentálně je na mateřské. Jinak řečeno, miluje vaření a nové výzvy. Hurá do toho!
___________ FACEBOOK: grosmanova.blog.idnes.cz
Instagram: @foodpioneer
WEB: www.foodpioneer.cz