Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

ivahut

7. 10. 2011 22:43
Mňam!!!

Ježíš, připomněla jste mi, jak se daly dost dávno, ještě za totáče, koupit v polotovarech obalené telecí nožičky, které se jen hodily na pánev a osmažily. To byla mňamka s bramborovou kaší! Docela bych je udělala, ale ta cena v Makru mně trochu odrazuje...:-)

0 0
možnosti

Rob J.H.

7. 10. 2011 14:47
dám teda na Vaši radu...

... a po telecí nožce se pídit nebudu (mimochodem byla to tuším taková detektivka, kde hlavní hrdinka umlátila někoho zmrzlým čímsi; předmětu doličného se pak zbavila tím, že jej upekla návštěvě. Zdá se dle popisu, že to mohla klidně být ta telecí noha). Překvapily mě ale ty ušlehané bílky, ty se u nás do sulcu nikdy nedávaly, je to nějak znát? (PS: Na Smíchově ve Vašem oblíbeném řeznictví mívají poslední dobou hovězí/telecí líčka; ty jdou teď hrozně do módy, hlavně pod vlivem Café Imperial, nechcete se někdy do nic pustit po snadtnerovsku? Zkoušel jsem je tradičně na víně s kaší a bylo to boží :))

0 0
možnosti

burmajones

7. 10. 2011 15:13
Re: dám teda na Vaši radu...

byla to jehněčí kýta v té povídce

1 0
možnosti

tracnik

7. 10. 2011 14:42
chjo

sem asi trochu zamiloval :-(

0 0
možnosti

zly.previt

7. 10. 2011 14:37
Vypadá to hezky,

my teda sulc děláme z vepřových nožek, kolínka a nějakého toho srdíčka a jazyka a taky je to jedlé.

0 0
možnosti

ančovička

7. 10. 2011 15:39
Re: Vypadá to hezky,

Pekne :-)

0 0
možnosti
  • Počet článků 176
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 3356x
grosmanova.blog.idnes.cz


Anna Grosmanová? Cože, kdo? Studovala kvalitu produkce, před dlouhými lety psala foodblog, začala podnikat s vývary, provázet turisty po Praze a momentálně je na mateřské. Jinak řečeno, miluje vaření a nové výzvy. Hurá do toho!

___________ FACEBOOK: grosmanova.blog.idnes.cz

Instagram: @foodpioneer

WEB: www.foodpioneer.cz

Seznam rubrik

Oblíbené stránky