Děkujeme za pochopení.
Valentina
Neobyčejná
Hmmmm dostala jsem hlad.
Podobnou dělává babička, je to lahoda. (Není v ní tedy maso a brambory se nemixují, vlastně je to klasická bramboračka bez česneku, která se místo jíšky zahustí smetanou)
Pulp Fiction
Ach jo...
Vy jste snad ANDĚL.. Nejvíc se mi na Vás líbí, že vaříte z normálních surovin. Žádné uměliny, pokud tam má být špek, dáte tam pořádný špek, nakupujete pořádnou zeleninu atd. Tenhle blog patří mezi mé nejoblíbenější a Vy máte můj obdiv
ančovička
Re: Ach jo...
děkuji velice. je to tak trošku i moje filozofie. Nadruhou stranu nejsem žádná pořehnaná BIOžena. Zkrátka jen razím heslo : všeho moc škodí. Jinak řečeno, když se začně přehnaně hnojit, chovat přehnané množství kuřat v miniaturních klíckách a nebo zas na druhou stranu propagovat idea, že stromeček bolí, když z něj utrhneme hruštičku, tak to mě vždycky odradí. Volím vždy něco mezi, nakloněno blíže k biu a přírodním cestám výroby. Chci jít potraviny studovat, takže myslím, že o tom, do čeho je chemikálie nutné dávat a do čeho ne, se ještě hodně přiučím. Nechci tady tedy na nikoho machrovat s tím, že musí kupovat bio jogurty a kdoví co ještě, ale sama se snažím přicházet na to, co v jídle jak chutná a jak zvyšuje jeho kvalitu
Vám děkuji za podporu, hezký den!
SŇATEK
co s těmi nabídkami k sňatku budete dělat??? To abyste např.na Food festivalu chodila kanalem :-)) A tu kotletu udělejte z větší dávky !! jestli se vám to podaří tak jak nám pokaždé doma, tak jedná dávka nestačí!!
ančovička
Re: SŇATEK
to je ale docela dobrý nápad :D stěhuju se na bahamy, měnim jméno a od teď jsem naprosté inkognito!!!
govi
Škoda že nejste má žena
Nebo alespoň přítelkyně. To bych se panečku měl ! Každej den dobůtky ....
1888
Re: Škoda že nejste má žena
Kazdej den dobrutky? Ano! Ale na webu!
mmaaxxxoo
...
Myslím, že moje žena dělá prakticky tu samou polívku. Jen místo mléka dá smetanu a maso vynechá. Mňam
ančovička
Re: ...
tak to musí být výborná! AD ta smetana - naprosto souhlasím, čím víc tuku, tím to většinou lépe chutná
a co se masa týče, v originálním receptu také Sadtnerka říká, že je možno vynechat :)
- Počet článků 176
- Celková karma 0
- Průměrná čtenost 3356x
Anna Grosmanová? Cože, kdo? Studovala kvalitu produkce, před dlouhými lety psala foodblog, začala podnikat s vývary, provázet turisty po Praze a momentálně je na mateřské. Jinak řečeno, miluje vaření a nové výzvy. Hurá do toho!
___________ FACEBOOK: grosmanova.blog.idnes.cz
Instagram: @foodpioneer
WEB: www.foodpioneer.cz