Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

Valentina

14. 3. 2011 12:26
Neobyčejná

Hmmmm dostala jsem hlad.

Podobnou dělává babička, je to lahoda. (Není v ní tedy maso a brambory se nemixují, vlastně je to klasická bramboračka bez česneku, která se místo jíšky zahustí smetanou)

0 0
možnosti

Pulp Fiction

14. 3. 2011 10:32
Ach jo...

Vy jste snad ANDĚL.. Nejvíc se mi na Vás líbí, že vaříte z normálních surovin. Žádné uměliny, pokud tam má být špek, dáte tam pořádný špek, nakupujete pořádnou zeleninu atd. Tenhle blog patří mezi mé nejoblíbenější a Vy máte můj obdiv R^

0 0
možnosti

ančovička

14. 3. 2011 11:29
Re: Ach jo...

děkuji velice. je to tak trošku i moje filozofie. Nadruhou stranu nejsem žádná pořehnaná BIOžena. Zkrátka jen razím heslo : všeho moc škodí. Jinak řečeno, když se začně přehnaně hnojit, chovat přehnané množství kuřat v miniaturních klíckách a nebo zas na druhou stranu propagovat idea, že stromeček bolí, když z něj utrhneme hruštičku, tak to mě vždycky odradí. Volím vždy něco mezi, nakloněno blíže k biu a přírodním cestám výroby. Chci jít potraviny studovat, takže myslím, že o tom, do čeho je chemikálie nutné dávat a do čeho ne, se ještě hodně přiučím. Nechci tady tedy na nikoho machrovat s tím, že musí kupovat bio jogurty a kdoví co ještě, ale sama se snažím přicházet na to, co v jídle jak chutná a jak zvyšuje jeho kvalitu :-)

Vám děkuji za podporu, hezký den!

0 0
možnosti

facebook

14. 3. 2011 8:20
SŇATEK

co s těmi nabídkami k sňatku budete dělat??? To abyste např.na Food festivalu chodila kanalem :-)):-) A tu kotletu udělejte z větší dávky !! jestli se vám to podaří tak jak nám pokaždé doma, tak jedná dávka nestačí!!

0 0
možnosti

ančovička

14. 3. 2011 11:21
Re: SŇATEK

to je ale docela dobrý nápad :D stěhuju se na bahamy, měnim jméno a od teď jsem naprosté inkognito!!! ;-D

0 0
možnosti

govi

13. 3. 2011 19:51
Škoda že nejste má žena

Nebo alespoň přítelkyně. :-( To bych se panečku měl  !  Každej den dobůtky ....

0 0
možnosti

1888

13. 3. 2011 20:07
Re: Škoda že nejste má žena

Kazdej den dobrutky? Ano! Ale  na webu!

0 0
možnosti

mmaaxxxoo

13. 3. 2011 18:28
...

Myslím, že moje žena dělá prakticky tu samou polívku. Jen místo mléka dá smetanu a maso vynechá. Mňam!!

0 0
možnosti

ančovička

13. 3. 2011 23:42
Re: ...

tak to musí být výborná! AD ta smetana - naprosto souhlasím, čím víc tuku, tím to většinou lépe chutná ;-D

a co se masa týče, v originálním receptu také Sadtnerka říká, že je možno vynechat :)

0 0
možnosti

Don don

13. 3. 2011 17:40
no

já Vás doslova žeru:-)

0 0
možnosti

krčmárka

13. 3. 2011 17:49
Re: no

;-D;-DAspoň ochutnávku!R^

0 0
možnosti
  • Počet článků 176
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 3356x
grosmanova.blog.idnes.cz


Anna Grosmanová? Cože, kdo? Studovala kvalitu produkce, před dlouhými lety psala foodblog, začala podnikat s vývary, provázet turisty po Praze a momentálně je na mateřské. Jinak řečeno, miluje vaření a nové výzvy. Hurá do toho!

___________ FACEBOOK: grosmanova.blog.idnes.cz

Instagram: @foodpioneer

WEB: www.foodpioneer.cz

Seznam rubrik

Oblíbené stránky