Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
PS

P23e29t48r 85S64k79á79c84e64l

24. 2. 2018 20:12

V Kanadě jízdní policie utratí medvěda, který napadne člověka. I s tímto vědomím jsem petici za záchranu jelena podepsal. Vždyť řešení pro to, aby dál žil, je několik. Pro věřící uvádím jen přikázání: Nezabiješ.

0 1
možnosti
Foto

Nezabiješ sa netýka zvierat, dokonca v originále je obmedzené len na nezákonné zabitie.

U toho jeleňa zmenili len miesto zabitia...

0 0
možnosti
MK

M89i72l17a33n 16K93e66s86l

24. 2. 2018 16:51

Jak jsem slyšel v televizi tak je to s tím jelenem úplně jinak.Jelen prý byl zvyklý,že návštěvníci se s nim dělili o svačiny.Napadený turista prý odmítal dát jelenovi kousnout a tak mu dal Standa co proto.

1 0
možnosti
JK

A co z toho teda vyplývá ? Zastřelit nebo ne ? Ještě včera jste v diskuzi psal, že to bylo v oboře, dneska uvádíte, že to byl výběh. A proč srovnáváte chování zvěře v národním parku s chováním zvěře ve výběhu ? To je přece velký rozdíl v prostředí.

2 0
možnosti
Foto

Já si komentáře pana autora přečetl pod jiným článkem a mám dojem, že ho nějaký jelen trkl a zanechalo to následky. Zejména jeho úvahy o socializaci jsou - no - úsměvné. Někdo musí dělat chytrého.

Jelen je, doufejme, už v lánské oboře, a názory pana autora jej (autora) řadí mezi speciální sortu blogerů.

Kdo si přečetl pár knížek o životě zvířat, o pobytu badatelů ve smečce atd atd, a navíc má nějakou vlastní zkušenost s chovem nějakého zvířete, musí nad článkem zaplakat. Doufejme, že pan autor není členem nějakého mysliveckého spolku nebo, nedej pámbů, ochráncem životního prostředí.

Pro hádankáře (ráček)

JELENOVI PIVO NELEJ

2 0
možnosti
  • Počet článků 12
  • Celková karma 23,86
  • Průměrná čtenost 1058x
Amatérsky záujemca o históriu, (aktuálne pasívny) modelár, človek hľadajúci súvislosti a snažiaci sa dať udalosti do širšieho kontextu.

Seznam rubrik