Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
Foto

Pane autore, když jsem Váš blog přečetl, už se nedivím tomu, že jste dostal velmi dlouhodobý ban, přímo dočasný. Tady se musí s pravdou velmi oparně, psát o kytičkách a krásách naší vlasti projde bez problémů. Ale Vy!

0 0
možnosti
JK

Jsem moc rád, že jste se stal blogerem. Vašich názorů si nesmírně vážím a jistě budete velký přínos ve zdejší komunitě. Díky. Velká karma.

1 2
možnosti
MB

Já si na rozdíl od Vás myslím, že byste za Ukrajinu měl odjet bojovat Vy a Vám podobní. Nás - chcimíry a dezoláty z toho vynechejte.

7 2
možnosti
LJ

Jestli byste chtěl jít bojovat za Rusko, tak by vás určitě vzali.

3 2
možnosti
JG

J90i92ř83í 76G46r43o29h

2. 3. 2024 9:04

10 mechanizovana brigada branila mesto od rijna 2023, hlavne severni usek obrany, měla tezke ztraty, neprobehla rotace ani doplneni jinymi jednotkami. 3 utocna brigada se nemohla dostat do obkliceni, protoze jeji ukol byl udrzet koridor, aby mohlo dojit ke stazení jednotek branicich mesto.

0 0
možnosti
Foto

J50a20n 30Š75i74k

2. 3. 2024 8:14

Díky. Hezký den

1 0
možnosti
LU

Akokoľvek skončí táto nezmyselná vojna, história si bude pamätať, že Ukrajina sa stala jasný víťaz tejto vojny.

Príklad je Fínsko, tzv. Zimná vojna, aj keď Fíni po vojne so sovietmi stratili časť územia, ale nikto (okrem pár ruských kremeľských bláznov) nepochybuje o tom, že Fíni zvíťazili. Porazený boli jednoznačne sovieti.

5 0
možnosti
Foto

Dlouhej ban v diskuzích? A první blog? Inu, nic není nemožné K blogu nemám nic, ani v něm k údajům uvedeným. Snad jen, že do bojů by bylo zajímavé poslat i zdejší ,,rádobybojovníky

8 0
možnosti