Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
C

Coolka74

23. 5. 2012 8:46
Lemplové

To jo... lemplové. Jak někdo může říci o lidech, že jsou to lemplové, když je celý den zavřený v kanceláři

??? A vlastně oddělení řídí jenom z kanceláře? Nebo přes mobil... To fakt nepochopí nikdo... Zajímavé čtení. R^

0 0
možnosti
JG

Jiittkkaa

23. 5. 2012 10:44
Re: Lemplové

Každý třeba neřídí oddělení jenom z kanceláře či po telefonu. Někteří třeba makají s ostatními zaměstnanci. I když neznám moc vedoucích, kteří by TAKY chodili ve svém volnu pomáhat ostatním i na noční směny, nebo pracovali za lemply, kteří si jen tak hodí nějaké to áčko nebo přinesou neschopenku, protože mají ucpaný nos a špatně se jim dýchá.;-) Jak si mohou zaměstnanci ztěžovat na buzeraci a jak může vedoucí vědět, co udělal kdo špatně, když je zavřený v kanceláři? Že by mu sami zaměstnanci na sebe chodili žalovat do kanclu? Zajímavé čteníR^

0 0
možnosti
M

mimilipu

19. 5. 2012 21:40
Zamyšlení

taktéž jsem se pobavila, ale nad autorkou, (nesebekritickou) měla by se zamyslet  sama nad sebou. Je zajímavé, že zmizely některé články - že by se  něčeho zalekla, že by psala lži a plky které někde zaslechla ? Dle přečtení i dalších článků,  týkajících se oné firmy a jí, jako autorky, která píše o sobě jako o vedoucí odd. a o stížnostech  několika podřízených, to svědcí o  "schopnostech" této vedoucí. Asi nebudou takové, jaké firmě naslibovala, když pod jejím vedením nikdo déle pracovat  nechce. Že by jí někdo z firmy držel prst v ..............., případně z ní měl strach? Nebylo by pro firmu  lepší(i ekonomičtější) nenabírat  neustále nové podřízené pro tuto "vedoucí", ale vyměnit ji samu za někoho schopnějšího, prostě opravdouvou vedoucí oddělení, která/ý bude mít stálý neměnný tým podřízených, kteří budou správně zaučeni pro vykonávání plnohodnotné práce na onom oddělení.!!

2 0
možnosti
JG

Jiittkkaa

20. 5. 2012 11:03
Re: Zamyšlení

Dobrý den, zmizel jeden článek , který jsem zrušila na přání jedné kolegyně (určitě víte které) - článek byl právě o tom, jak tato kolegyně šíří pomluvy (které jsou možná lži a plky) a já se snažila poukázat na to jakým způsobem a jak rychle se takové pomluvy šíří a jak mohou negativně ovlivnit vnímání lidí. Vidím, že i zde se najde klepna, která má potřebu šířit nesmyslné plky o jakémsi prstu v ..... či případném strachu z oné vedoucí. Kdyby taková klepna nebyla hloupá a nedala na lži a pomluvy, zeptala by se lidí, kteří tam s touto vedoucí pracují přes rok či půl roku a nikdy s ní neměli žádný problém. Ale pro lidi s inteligenčním deficitem je jednodušší šířit plky i prostřednictvím takovéto diskuze - že by bojovnice o post vedoucí? Nebo snad trhačka rekordů na kuřárně?(takoví zaměstnanci jsou pro firmu určitě velmi ekonomicky výhodní). ;-)

0 0
možnosti
S

sarfek

18. 5. 2012 20:41
chci u vás pracovat:-D

S úsměvem jsem si přečetla článek a protože vím,o jakou firmu se jedná a jaké výhody poskytuje,nechápu remcání zaměstnanců.Možná kdyby prošli třeba naší firmou,kde k základnímu platu nedostanou vůbec nic,vážili by si těchto nadstandartů.Příběh Vašeho zaměstnance (mám s touto osobou vlastní zkušenost naprosto podobnou) je krásnou ukázkou,jak někteří lidé umí zmanipulovat i managment svými výmysly a když to nepomůže,tak si i pobrečí.No,neustupte pak takové hromádce neštěstí. Vždyt se tak snaží....ale přísloví:bez práce nejsou koláče...jim nic neříká.Obdivuji benevolenci managerů. Jak to tak sleduji,byla bych ráda Vaším zaměstnancem a vážila bych si takové práce. A to myslím zcela upřímně.Bohužel mám pocit,že v dnešní době ubývá lidí,kteří mají skutečný zájem o práci a kteří to co dělají,chtějí dělat pořádně.8-o

2 0
možnosti
TT

žepré

17. 5. 2012 4:41
Jojo,

já teda na bohatství dost kašlu - no asi proto, že si svó prací dokážu vydělat dost na úsměv, ale lachtaní choroba je mně stejně odporná jako závislost na majetku. ;-)

0 0
možnosti
VH

Stará kára

16. 5. 2012 9:51
Jéééje, to se nebude líbit

Jinak samozřejmě karma.  Je to o celé společnosti a jejích klapkách na očích.

1 0
možnosti
JG

Jiittkkaa

16. 5. 2012 9:54
Re: Jéééje, to se nebude líbit

ano, bohužel, díky za příspěvek Jitka G

0 0
možnosti
AP

AAP včera

16. 5. 2012 9:50
Jitko,

KARMA ;-)

1 0
možnosti
JG

Jiittkkaa

16. 5. 2012 9:54
Re: Jitko,

díky:-)

0 0
možnosti