Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
S

Sid2007

27. 4. 2008 5:12
PROČ tak malá karma naší mystičky?

Protože si jinak štědře jí karmu dávající zalekli toho, že ve své - jasněže jako padlý sníh čisté - duši autorka neposílá cikány tam, kam je poslal místopředseda vlády a předseda křesťanských demokratů a - podle včech průzkumů i života kolem nás - drtivá většina občanů členské země EU, ČR?

Takhle najednou opustit spirituálního guru, tedy zde gurku?

0 0
možnosti
JG

Jiittkkaa

27. 4. 2008 18:38
Re: PROČ tak malá karma naší mystičky?

Side2007, človíčku, klikněte si na : Založit blog a dál už Vás to navede. PS nezapomeňte, že důležité je foto.;-)Hodně štěstíčka Jitka

0 0
možnosti
IO

Ilona Ondráčková

25. 4. 2008 11:22
nic svazovat do pytle!!!

To by bylo jako zamést pod koberec:-)

0 0
možnosti
JG

Jiittkkaa

27. 4. 2008 18:41
Re: nic svazovat do pytle!!!

stejně bych tam tu nenávist svázala, ale jak říkám na zoubek bych se podívala každému Romovi, co křičí něco o diskriminaci esli zrovínka on posílá ty děcka do školy. Tak asi tak.;-)Vím, jak to myslíte. Jitka

0 0
možnosti
AH

nyny.

20. 4. 2008 22:48
upřímně

mám pocit, že tolerance se stala jakýmsi zaklínadlem. Čím jsem starší, tím má víc pocit, že s tolerancí by se mělo zacházet více než opatrně a některé věci by se tolerovat neměly vůbec. Ale je to akždého věc, ta míra tolerance či její předmět. V zásadě si ale myslím, že vše, co představuje útok na lidské hodnoty jako je svoboda a rovnoprávnost lidských bytostí, ochrana dítěte ať hjiž pod pojmem náboženství či jakékoli ideologie či zřízení si nezalouží tolerovat vůbec, naopak by se mělo potírat, a to velice tvrdě.

0 0
možnosti
GF

Georgis Fasulis

20. 4. 2008 10:49
Tolerance je krásná věc, ale někdy zabíjí

Tolerance je jistě krásná věc. Buďme tolerantní, slýcháme většinou od hodných a slušných lidí, pro které jsou lidská práva na prvním místě. Jenže , když se to s tolerancí přežene, může to dopadnou také fatálně.  Hitlerovský nacismus byl také dlouho tolerován.

Proč  já osobně netoleruji islámské náboženství, jsem stručně  sepsal někdy před dvěma lety na  svém Blogu na blognovinách pod názvem "9 důvodů proč nretoleruji islám" a nemám zatím důvod na svém názoru nic měnit.

http://www.blognoviny.cz/9-duvodu-proc-netoleruji-islam/

0 0
možnosti
JG

Jiittkkaa

20. 4. 2008 13:16
Re: Tolerance je krásná věc, ale někdy zabíjí

Dobrý den, Vaše články čtu pravidelně, takže si ráda přečtu i Vaše pojednání k problematice islámského náboženství .Děkuji za příspěvek a přeji hezký den. Gotterová

0 0
možnosti
ZK

Nomen O

19. 4. 2008 14:56
Názor.

Dobrý den.

Jsem pro toleranci ke všem lidem. Musíme umět rozlišit dobré od špatného, v každém člověku.

Co se týče trestů u dětí, které vychováváme, má pocit, že je lepe děti nemít. Proč? Protože, když se s nimi mazlíte, plácáte je po zadečku a dáte mu pusinky na zadeček, řekne se o vás, že jste pedofil. Když budete přísnější a dáte dítěti na zadek pár, tak jste tyran a máte malér také.

Tak jak to řešit? Klidem a rozvahou? Zákony máme u nás už na všechno možné i nemožné, ale jak z toho vybruslíme to je u Boha.

0 0
možnosti
JN

Hail Eris

19. 4. 2008 13:10
kamenování žen se doporučuje i v bibli

to jen pro pořádek

0 0
možnosti
K

kion1

19. 4. 2008 13:43
Re: kamenování žen se doporučuje i v bibli

Objevuje,ale není to realita dneška,je to historie!!!;-€

V zemích,kde vládne totalitní fašistickonáboženská ideologie islám je tohle denní realita;-O

Svoje úchylné bludy si šiř,třeba na muslimských listech.

S "lidmi",jako si ty nemá cenu diskutovat,jediné co má cenu,je umožnit vám žít v těch muslimských "rájích"!!!:-)

0 0
možnosti
V

vagabund1

19. 4. 2008 12:16
Tolerance

Spatlala jste dohromady různé problémy různých komunit takže se na Váš článek těžko reaguje.Moje reakce je pouze na tu část týkající se muslimů.Píšete že „ve své omezenosti jsme se naučili házet všechny do jednoho pytle“.Vy nechápete podstatu problému.Věřte tomu že pokud by jste v roce 1940 (pouze hypoteticky)přišla do rodiny důstojníka SS ,většinou by jste zjistila že jsou to milí slušní a  přátelští lidé.Zrůdnost není v těch lidech ale v ideologii kterou sdílejí.Tato v případě fašismu tak i muslimské víry tyto lidi postupně mění k obrazu svému.Být tolerantní k netolerantní ideologii a lidem kteří ji vyznávají znamená být hloupý a nepředvídat budoucí následky.

0 0
možnosti