Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
KL

katlab

23. 6. 2009 20:07
no a abych nebyla za uplnyho vola...

...tak mi whisky a bourbony nechutnaly, dokud mi nekdo nestrcil pod nos Laphroaig a nerekl mi: cucni si, nech si to na jazyku a nadechni se pres zatnuty zuby.

Lagavulin taky stoji za hrich.

0 0
možnosti
KL

katlab

23. 6. 2009 20:01
jste uzasna

ja se nechci starat o cizi, ale vazne to tahnete uz roky? protoze mne osobne to trvalo par mesicu, nez jeden z nas zacal chtit vic.

0 0
možnosti
KL

katlab

23. 6. 2009 20:02
Re: jste uzasna

boze, ja jsem hovado, a musela jsem si precist diskusi, nez mi to cvaklo. Dobre mi tak

0 0
možnosti
P

paulahouston

11. 6. 2009 21:12
O))))))))))))))))

O))))))))))))))))))))

0 0
možnosti
JK

jana.krcova

1. 6. 2009 0:53
moc hezké,

paní Jitko. Tohle já vůbec pít nemůžu, já jen vínečko, nejlíp bílé a taky nepohrdnu slivovicou..ráno vždycky poznám, jestli byla kvalitní. Funguje to. Mějte se.. Jana

0 0
možnosti
V

Vikina

1. 6. 2009 1:49
Re: moc hezké,

Jani, to si z Brna???? Jak ráno poznáš ..?? A to máš ještě blízko někde ke Kyjovu? Taková by měla poznat dobrou slivovici už jenom když vezme láhev do ruky, v nejhorším si kápnu do dlaně, rozetřu a čichnu, jestli to náhodou není z hrušek či meruněk., příp. jestli to (u té nejkvalitnější) vylepšily sběrem takových těch malých pláňat, co se trhaj někde na mezi. A teprve pak něco takového piju - tedy ještě ověřím, zda to má svých 50 až 53, no i 54%. Pak mě ráno nemůže nic bolet (teda pokud nemám žaludeční vřed :-P)

A vínečko jen bílé? No, jo, od Kyjova, tam je víno moc tvrdé, takže opravdu jen bílé.;-)

0 0
možnosti
RK

šedý vlk

31. 5. 2009 21:20
Hezké!

Máte pít dobré červené, po něm nikdy hlava nebolí :-). Když whisky, tak jedině kukuřici .

0 0
možnosti
ŠB

Štěpánka Bergerová

31. 5. 2009 19:29
Já to tušila

 ;-D skvělý !

0 0
možnosti
RL

Limburger

31. 5. 2009 14:27
Vtipné!!! :-)

Moc hezká metafora. Jinak, k těm všetečným radám níže a vůbec k úvaze o bolehlavech a nebolehlavech...Věřte zkušenému harcovníkovi. U vína na výběru hodně záleží (aneb není Muller jako muller, ve Vašem případě..apod...), u tvrdého je TO ÚPLNĚ JEDNO, ať už je to pálená kukuřice, rýže, švestky či meruňky. S výjimkou vinných destilátů, řekl bych, tam je to o něčem jiném. U kořalek zkrátka platíte jen za značku, ale když se Vám chce za Johnyho platit a myslet si o něm, že je tím pravým..proti gustu žádný dišputát, jak se říká. ;-)

0 0
možnosti
R

rulemaniac

31. 5. 2009 13:55
jedinej cistej chlast je SLIVOVICE !

po vsem boli hlava mimo slivecky :)

ale jinak Tullizm*dovo piti neni spatny samozrejme , ale Jameson je je taky dobrutka :)

ale vseho s mirou vazeni, vseho s Mírou :)

0 0
možnosti
O

olivita

31. 5. 2009 13:08
Hahaha

Nechala jsem se nachytatR^R^R^

0 0
možnosti
KP

Karel Polivka

31. 5. 2009 11:55
hihihi, pobavilo

díky R^

mmchdm, co moravská verze s Milerkou? :-)

0 0
možnosti
V

Vikina

1. 6. 2009 1:55
Re: hihihi, pobavilo

;-D taky si říkám, jestli původ tekutiny nepochází z Kladna - z uhlí se prý dají dělat různý věci ;-D;-D. Po Müllerce z JM by rozhodně nic nehrozilo - teda ono se všechno musí umět, nebo aspoň dodržet míra.

0 0
možnosti