Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
EP

Eva_Pallotto

2. 1. 2009 17:55
ach jo

mě to mrzí ze všech nejvíc;-(, já prostě vím, že je to celý zbytečný zbytečný zbytečný nedorozumění, nezvládnutý emoce... není to ani tak jak to bylo v tom prvním článku, není to ani tak jak je to v tomhle, Havlík je blb paličatej ješitnej, ale je to hodnej kluk .... a admini taky přestřelili a taky jsou to fajn lidi.

Nebylo to kvůli nějaký pitomý reklamě, ale to teď nemá cenu řešit.

Celá ta šaráda poškodila všechny zůčastněné, včetně tebe.... a tak to bývá vždycky. Jenže Havlík prostě JE přecitlivělej ... což bejt logicky musí, jinak by nikdy nepsal tak, jak píše. A to by byla škoda. Zas na druhou stranu kolem sebe kope i když není proč. Trocha nadhledu by neuškodila ani jedné ze zúčastněných stran.

Je mi to líto, štve mě to, protože vás mám všechny ráda.

0 0
možnosti
RH

Rudolf Havlík

2. 1. 2009 18:01
Re: ach jo

neměla jsi to sem psát. nemá smysl bojovat s něčím o čem dotyční nic neví. Je to jen voda na mlýn těm, kteří nás teď můžou urážet a obviňovat, Když nad tím tak přemejšlím, je to vlastně dobře. konečně mám pocit, že to děláme dobře. Pro jitku. P.S. kvůlivá reklamě to opravdu nebylo, ale je dobré vidět, jak to tu funguje:) Díky

0 0
možnosti
W

wiki5.5

2. 1. 2009 6:49
s timhle nesouhlasim

Pomáhej jen tehdy, jsi-li o to požádána!

0 0
možnosti
JG

Jiittkkaa

3. 1. 2009 13:22
Re: s timhle nesouhlasim

Měla jsem samozřejmě na mysli určité, respektive životně nedůležité okolnosti. Ale Vy mi určitě rozumíte, ne?;-)Jitka

0 0
možnosti
V

Vikina

26. 12. 2008 20:19
Nu, žel, diskuze

se nám sem už nevrátí, tedy aspoň ta původní výživná, takže si dovolím pouze zopakovat svůj poslední dotaz, smím-li:

Paní Jitko, ňák se nám tu změnilo blogerské foto, takže se nesměle ptám, zda-li jste nám natolik omládla či zda ta zdejší štramanda je už Vaše dcera? Děkuji, s úctou Vikina.

0 0
možnosti
JG

Jiittkkaa

28. 12. 2008 9:43
Re: Nu, žel, diskuze

Ale Vikino, copak by to nebyl podvod, kdybych sem dala fotku svojí dcery(kterou mimochodem nemám)? To je jednoduché - je potřeba fotit z dostatečné vzdálenosti a nenechat fotku úplně ostrou, to je pak  každá princezna.;-DJG

0 0
možnosti