Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

Aretta

5. 4. 2012 16:22
Možná jsem byla nepozorná...

V co věříte?

1 0
možnosti

kokarda

5. 4. 2012 15:19
Jaká pýcha

Vážený,

"obdivuji"  Vaši vytrubovanou do světa  vyslovenou pýchu v dny, kdy si připomínáme utrpení toho, který učinil vše pro náš důstojný život na této Zemi a dal naději, že  ani smrt ani Zlý nemají v tomto světě poslední slovo. Vaše slova lidská svědčí nejen o nevíře, ale - promiňte - i o nedozdělanosti.

Prosím, zastavte se v těchto dnech a přemýšlejte, neboť - jak napsal apoštol Pavel, sotva by se našel člověk, který by dal život za druhého a On dal život svůj za nás všechny - tedy i za Vás. Přijměte toto ujištění s vděčností.

Hledejte, abyste nalezl. K tomu Vám vyprošuji hojnost síly a odvahy.

0 0
možnosti

iacobau

5. 4. 2012 15:07
To zavání nihilismem

0 0
možnosti

praveverka

5. 4. 2012 14:47
rouhej, rouhej

R^

0 0
možnosti

blueheart

5. 4. 2012 14:44
No dobře

A něco pozitivního? :-)

0 0
možnosti

Aretta

5. 4. 2012 16:23
Re: No dobře

:-)R^

0 0
možnosti
  • Počet článků 47
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 646x
Narodil jsem se v roce 1964. Vedu kontemplativní způsob života. Hledání a zkoumání "věčné pravdy" člověka nikdy neomrzí, jakmile překoná tíhu tělesného bytí. Hlubokou mystickou koncentrací jsem se zabýval i v předešlém životě. Na svém panství v Jasné Poljaně jsem prosazoval nenásilnou neposlušnost vůči autoritám a systému. Jako reformátor ruské společnosti jsem "hlásal" zrušení hierarchických struktur a soukromého vlastnictví, neboť jsem v tom spatřoval největší společenské zlo, čímž jsem se stal trnem v oku světské i církevní moci. Touha po dokonalém a jednoduchém způsobu života mě neopustila a budu ji jako svou základní myšlenku dál rozvíjet i v této fyzické existenci. Bezpodmínečná láska a nekonečný tvůrčí potenciál lidské duše se staly předmětem mého každodenního výzkumu. Zajímám se o astrologii, poezii a prózu. Dělal jsem závodně krasobruslení, takže mám vztah ke sportům a hudbě. Mou oblíbenou hrou je Anarchy Online, jež se stala mým druhým (virtuálním) domovem. 

Seznam rubrik