Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
MF

falm

9. 9. 2011 22:38
Víte, poněkud pragmaticky,

honorář a tantiémy shrábne někdo jiný. A VY se prožitku nenajíte... :-P

0 0
možnosti
TH

Tak nevim

9. 9. 2011 20:46
Našim největším

nepřítelem je naše dokonalé JÁ,vytvořené v našich představách.Asi je základem smířit se sám se sebou.Jinak to Vaše poznání lze jen závidět,samozřejmě v dobrém.

0 0
možnosti
H

Herbaba

11. 9. 2011 16:18
Re: Našim největším

Děkuji za Váš názor. Pochybovat o existenci vyššího Já je možné jen v primitivních kulturách. Pochybovat o něčem - na tom samozřejmě není nic špatného. Nezapomínejte ale, že naše budoucnost závisí na tom, co si o sobě myslíme.

0 0
možnosti
  • Počet článků 47
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 646x
Narodil jsem se v roce 1964. Vedu kontemplativní způsob života. Hledání a zkoumání "věčné pravdy" člověka nikdy neomrzí, jakmile překoná tíhu tělesného bytí. Hlubokou mystickou koncentrací jsem se zabýval i v předešlém životě. Na svém panství v Jasné Poljaně jsem prosazoval nenásilnou neposlušnost vůči autoritám a systému. Jako reformátor ruské společnosti jsem "hlásal" zrušení hierarchických struktur a soukromého vlastnictví, neboť jsem v tom spatřoval největší společenské zlo, čímž jsem se stal trnem v oku světské i církevní moci. Touha po dokonalém a jednoduchém způsobu života mě neopustila a budu ji jako svou základní myšlenku dál rozvíjet i v této fyzické existenci. Bezpodmínečná láska a nekonečný tvůrčí potenciál lidské duše se staly předmětem mého každodenního výzkumu. Zajímám se o astrologii, poezii a prózu. Dělal jsem závodně krasobruslení, takže mám vztah ke sportům a hudbě. Mou oblíbenou hrou je Anarchy Online, jež se stala mým druhým (virtuálním) domovem. 

Seznam rubrik