Velvyslankyně pro komunikaci s podzemskými civilizacemi

Tak jsem si tuhle přečetla, že zatímco vědecké důkazy o existenci planet s byť primitivní formou života stále nemáme, OSN chystá jmenování vyslankyně pro komunikaci s mimozemskými civilizacemi, která by měla lidstvo připravit na jejich příchod. Jelikož jsem naprosto ideální kandidátkou, žádám OSN o jmenování své osoby na post velvyslankyně pro komunikaci s civilizacemi podzemskými.

 

Nechápu, že se naše civilizace tak dlouho bez tohoto postu obešla. Nepřímé důkazy o existenci podzemských civilizací lze nalézt jak v lidové tvořivosti , tak slovesnosti. A také na celé planetě máme instituce, které lidstvo již dlouhá tisíciletí hypotézu o existenci podzemských civilizací nevyvrací a na možnost odchodu  k těmto civilizacím lidi připravují. Kdoví, odkud dostávají informace..Co církev, to odlišná podzemská civilizace. Čert aby se v tom vyznal. Na odchod k podzemským civilizacím se lidstvo svědomitě připravuje. Ovšem těžce zanedbává přípravu na jejich  příchod.

Jsem určitě tou nejvhodnější a nejlepší kandidátkou. Znáte to: "Kam čert nemůže, nastrčí bábu." Zatím.

Už v dětství o mě paní učitelky tvrdily, že se mnou šijí všichni čerti. Rodiče několikrát při mé výchově utrousili, že tohle dítě jim byl čert dlužen, a že je ze mě berou všichni čerti.  V životě jsem vyslechla na svou osobu i poznámky, že jsem pěkné čertovo kvítko, a nebo, že mi z každého oka kouká sto čertů. Ve sportu se mi podařilo být po čertech dobrá a v zaměstnání jsem několikrát odvedla čertovsky dobrou práci.

Pracuji jako komunikační terapeut, a když někomu hned nerozumím, tak se hned  pěkně čertí.

A naposledy u soudu, kde můj bývalý manžel několikrát prohlásl, že život se mnou byl peklo.

Žádám tedy o zřízení postu a jmenování mé osoby do funkce velvyslankyně pro komunikaci s podzemskými civilizacemi, Iva Godiva

 

 

 

 

 

 

Autor: Iva Šemberová | pátek 15.10.2010 12:45 | karma článku: 20,25 | přečteno: 1358x
  • Další články autora

Iva Šemberová

Kurzy pro tchýně

16.10.2013 v 16:06 | Karma: 17,16