Vánoční dárek pro milého

Tak se nám zase změnil čas a přituhlo. Večer už je noc. Venku nezvyklá klendra na kterou jsme se ještě nestačili adaptovat. A komerce roztočila kola vánočního průmyslu. Zrovna jsem dolistovala katalogem, nabízejícím svůdné sexy dámské prádélko s doporučením, že právě ono, vyfocené na svůdné modelce je tím nejlepším vánočním dárkem pro mého milého.

Moje velmi dobrá přítelkyně podlehla bombardování reklamních katalogů a doporučení časopisů pro ženy. Při nákupu a výběru jsme spolu strávily několik hodin. A chápejte, ta odpovědnost na mé osobě, kdy jsem měla posoudit, jestli se opravdu tohle, nebo tohle bude jejímu partnerovi, kterého jsem viděla jen jednou na fotografii líbit?

Dlouho se nemohla rozhodnout, zda bude trefou do černého prádélko v barvě černé, anebo její opálené tělo bude svůdnější v prádélku barvy champagne. Zakoupila oboje. Doma v den dé a hodině há si prošla ještě jedním, podobným dilematem - které? Když rozhodnutí konečného výběru padlo, nalíčila se a naaranžovala své svůdné tělo ve svůdném prádelku do svůdné polohy na partnerském loži.

Zarachotily klíče v zámku. Z předsíně se ozvalo houknutí : " Jdu se psem! " . Následovalo bouchnutí dveřmi následované radostným poštěkáváním psa a zvukem vzdalujících se kroků po domovním schodišti.

Nu což, příprava, plánování a očekávání trvalo již několik dnů, půlhodina navíc sem, půlhodina navíc tam...

Tělo se převalilo do pohodlnější polohy, i cigárko na uklidněnou se zvládlo, i rychlá kontrola případných rozmazaných řas, stínů a nové obkroužení rtů leskem na rty..

Opětovné zarachocení klíčů v zámku .  Nové houknutí :" Prosím tě, umyj Bena, já musím na záchod! "

Přítelkyně opět opustila partnerské lože. V koupelně na ni čekala koule s chlupy slepenými blátivou břečkou. Následovala manipulace se sprchou a sprchování stvoření, které vyvádělo, jako kdyby místo vody tekla ze sprchy kyselina sírová. Na svůdném  těle i prádélku přibývaly jedna za druhou vlhké, mokré a blátivé skvrny.

Přítel opustil toaletu a přišel si do koupelny umýt ruce.

Ve dveřích se poněkud zarazil a ztuhnul.

"Von je dneska Hallowen, nebo co??"

Situace, při které nevíte, jestli máte dřív plakat, kříčet a nebo se začít smát..

Není překvapení jako překvapení a dárek jako dárek.

Pro toho, kdo je opravdu zvědavý - jsou spolu dodnes. Jestli někdy přišlo na řadu (a jakým způsobem) i to druhé prádelko, to už nevím.

 

 

 

 

 

 

 

Autor: Iva Šemberová | neděle 20.11.2011 9:00 | karma článku: 11,73 | přečteno: 1007x
  • Další články autora

Iva Šemberová

Kurzy pro tchýně

16.10.2013 v 16:06 | Karma: 17,16