Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
ZS

zbynek._s

16. 3. 2010 12:18
Děti potřebují OBA přirozené rodiče

Děti potřebují oba přirozené rodiče, nejen náhražky v podobě cizích "strýčků"! Jakkoliv se to matce nelíbí, když už k rozvodu došlo, je střídavá péče nejlepším řešením.

Jsou totiž jen dva důvody, proč tátové milují své děti. Za prvé proto, že jsou to jejich děti a za druhé z toho důvodu, že to jsou děti ženy, kterou mají rádi. Takže by si přecitlivělá matka  měla uvědomomit, že jspolečné potomky  nikdo víc, než vlastní táta mít rád už nebude.

Proto je střídavá péče v zákonu o rodině, aby  děti nepřicházely o nejcenější vztah ve svém životě - vztah k otci. Každý nový partner má totiž z  osmdesáti procent někde svoje děti, které má radši, než ty její.

Zákon touto cestou -  pokud mu soudci svévolně nebrání -  umožňuje zachovat dětem aspoň něco z toho, co by jim sobectví mladých, často zaměsznaných, a také neukojených  matek odepřelo: pocit štěstí ze dní s tátou. Přejme jim to!;-D

0 0
možnosti
E

eldaha

11. 3. 2010 14:39
Snad by pomohlo,

kdyby střídavá péče byla brána za výchozí bod a soudně se projednávalo až to, když by nebyla možná.  Ubylo by nechutných tahanic i lehkovážných odchodů. Pánové nechť prominou, ale nejedna dvacetiletá slečna okouzlená šarmantním čtyřicátníkem by podstatně zodpovědněji zvažovala sestěhování se s objektem svého zájmu, pokud by jeho součástí bylo každoměsíční dvoutýdenní soužití, a s tím související starosti a péče, s pubertálními dětmi jejich miláčka.

0 0
možnosti
N

NTPT

11. 3. 2010 11:39
Zdeformovaná optika

To co popisujete je hezké ale z větší části se tak děje mužům. ženy navrhují rozvod v 80 procentech případů a v polovině s toho  trvale blokují otcům přístup k dětem. O tom že jsou to právě ženy které se neštítí falešně obvinit muže z pedofilie sexuálního násilí nebo domácího tyranstrví jen poroto aby snáze získaly přístup k majetku a dětem pomlčím.   To je podle vás v pořádku ?

Prosímvás vyzpovídejte nějakého otce, co si prožil boj o děti a nenapíšete o  tom blog ale román :/

0 0
možnosti
R

RobertCZ

11. 3. 2010 11:19
Nekonečné...

Nekonečné rozvodové slasti... :-/

0 0
možnosti
JM

JoMe

11. 3. 2010 10:57
...

co to je za blábol?

0 0
možnosti
OU

11. 3. 2010 9:57
Uživatel požádal o vymazání
0 0
možnosti
  • Počet článků 28
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 2484x
Chovatelka mužů, dětí, psů a koní