Svoboda slova ohrožena!

Kauza Realitní kanceláře Prolux Consulting Int.s.r.o., která se mě snaží ze všech sil umlčet a zakázat mi psát články na tomto blogu pod pohrůžkou pokuty 500 000,-Kč., se dále vyvíjí. Další dokumenty předkládám bez komentáře.

 

Sp.Zn. 46 Cm 177/2010

 

 

Vyjádření k doplnění podání žalobce ze dne 20.10. 2010

 

K doplnění žalobce bych se vyjádřila již jen toliko, že jsem konala a psala vždy pouze aktivně. Není mi tedy naprosto jasné, co měl žalobce na mysli termínem „pasivní konání“???

 

Nicméně se ohrazuji proti tvrzení, že bych byla kdy žalobce jakkoli urážela!

 

O žalobci, jsem psala vždy jen holá fakta, nabytá z vlastní zkušenosti, či z trpké zkušenosti jiných poškozených klientů.

 

Náhradu jakékoli újmy za to, že jsem žalobce podrobila věcné kritice, zásadně odmítám!

 

O tom, že bych se žalobci měla omluvit, rovněž nemůže být ani řeči. Neboť je to právě žalobce, kdo páchá zlo na svých důvěřivých klientech a tyje bezostyšně a zcela programově z lidského neštěstí! A je to právě žalobce, kdo by se měl omluvit těm stovkám podvedených a okradených klientů!

 

O tom, že má tvrzení, nejsou pouhou smyšlenkou a že by mě ani ve snu nenapadlo poškozovat jakkoli poctivé a slušné podnikatele s dobrou pověstí, svědčí mimo jiné kupříkladu i dopis, který jsem obdržela 28.5.2010 od České obchodní inspekce, v němž se doslova praví:

 

Provedenou kontrolou bylo zjištěno podezření na užití nekalých obchodních praktik dle §4 zákona č.634/1992 Sb. O ochraně spotřebitele

 

A Dále dopis od Městského státního zastupitelství ze dne 24.6.2010, v němž se pro změnu praví:

 

Stávající posouzení věci, že je dáno důvodné podezření ze zločinu podvodu dle § 209 odst.1,odst.5 trestního zákoníku, je správné a plně odůvodněné. Závažnost předmětné trestné činnosti, její charakter a rozsah této trestní věci (doposud se přihlásilo policejnímu orgánu 328 poškozených osob) vyžadují, aby policejní orgán měl dostatečný časový prostor pro dokončení prověřování a rozhodnutí ve věci....

 

Z výše uvedených důvodů, se skutečně nedomnívám, že bych byla jakkoli špinila dobrou pověst žalobce, neb tento svou dobrou pověst si pošpinil sám a již několik let před tím, než jsem měla tu smůlu se s ním setkat.

 

Důkaz: kopie dopisu od ČOI, kopie dopisu Městského státního zastupitelství

 

V Praze 23.11. 2010

Světlana Glaserová

Autor: Světlana Glaserová | středa 24.11.2010 9:46 | karma článku: 33,74 | přečteno: 2514x