Premium

Získejte všechny články mimořádně
jen za 49 Kč/3 měsíce

Stop-Prolux Consulting Int.s.r.o.

Mnozí z poškozených klientů po traumatu z doteku ZLA zvaného Prolux trpí zdravotními problémy, které by neměli zanedbat! Kdyby se obrátili se svými potížemi na lékaře, mohli by následně tuto skutečnost uvést ve své žalobě jako újmu na zdraví! Pokud tedy nějaký právník, bude vůbec ochoten, se případem klienta podvedeného Proluxem zabývat! (Více informací o zlo-činnosti Proluxu, naleznete na stránkách  STOP-PROLUX )

Posttraumatická stresová porucha (PTSP či PTSD, z angl. Posttraumatic Stress Disorder), někdy též posttraumatický stresový syndrom (PTSS), jinak také nazývána jako reakce na závažný stres (v MKN skupina F43), vzniká jako reakce na traumatickou událost. Postižený opakovaně prožívá událost v myšlenkách, snech a fantaziích a vyhýbá se místům a situacím, ve kterých k události došlo. Podle DSM-IV je PTSD definován jako duševní porucha, která vzniká po náhlých, život či osobní integritu ohrožujících událostech. Otřesnou událost může zažít přímo pacient sám nebo jeho blízký člověk (příbuzní či přátelé), eventuálně může být přítomen pouze jako svědek. V současné době nahlížíme na PTSD zjednodušeně řečeno jako na stav, kdy selže začlenění traumatického zážitku mezi ostatní každodenní zkušenosti.

Porucha se často projevuje poruchami spánku, soustředění nebo úlekovými reakcemi. Současně s PTSD se může vyskytovat i deprese, generalizovaná úzkostná porucha, OCD, agorafobie, depersonalizace nebo různé závislosti. Rozlišuje se akutní reakce na stres (příznaky trvají méně než 3 měsíce) a chronická PTSD (příznaky trvání déle než 3 měsíce).

Ke vzniku posttraumatické stresové poruchy může dojít následkem situací ohrožujících postiženého nebo jeho blízké (např. válka, povodně, požár, těžký úraz, autonehoda, znásilnění, únos, život ohrožující choroba) nebo v důsledku změn v mezilidských vztazích a sociálních rolích (ztráta zaměstnání, nevěra partnera, rozvod, návštěva makléře RK Prolux Consulting Int.s.r.o....a podobně).

Fyzické násilí na člověku se odsuzuje. Když napadne silnější slabšího je to silně odsuzované. A když ještě k tomu útočník použije své znalosti z bojových umění je to odporné a je to ze zákona zakázané.
Ale když položí na lopatky PRÁVNĚ silnější a znalejší občan druhého, který má slabé právní vědomí, považují to právníci, soudci atp. za úspěch. Že je to vlastně násílí je ani nenapadne. Je to svinstvo a sprosťárna a legalizované násilí na občanech.

V případě PROLUXU tento používá služeb silné právnické mafie. Ale vše je podle zákona a stát to akceptuje. Stát nechává VĚDOMĚ likvidovat občany právnickými mafiány.Je to evidentně právní násilí na prakticky bezbranných občanech, kteří v zoufalství hledají pomoc u členů téže mafie, která občany znásilňuje. Občan pak platí jednak násilníkům a také jejich rádobyochráncům.
Vše je podle platných zákonů a práva, prohlašuje hrdě náš právní stát.

Alfons

Takto se vyjádřil na strákách STOP-PROLUX, jeden z poškozených klientů a mě nezbývá, než s ním souhlasit.

Jak jinak, než napomáhání trestnému činu, lze kvalifikovat odmítnutí právní pomoci v tomto konkrétním případě!

2.6. 2O10

Dobrý den,

Jsem jedna z mnoha podvedených Proluxem a teď mám exekuci na 397 000 Jsem z toho na mrtvici.Dnes mi přišel exekuční příkaz!

13.7.2005 jsem s nimi podepsala smlouvu .Ani jednou mě RK nekontaktovala tak jsem dala 29.5.2006 výpověd. Koncem roku 2006 jsem domek prodala a již to běželo.Nejdřív žádali 190000 provizi, kterou jsem jim nevyaplatila a jela jsem do Teplic za p. Valentovou ,která mi řekla že to dá do pořádku a kdyby byly problémy tak že mi zavolá,jinak at si nedělám starost. Tak jsem bohužel věřila že je všechno v pořádku a ted jsem na mrtvici.

Žádné předvolání k soudu jsem nedostala až dnes přišel rovnou exekuční příkaz. Zítra jdu na policii do Prahy ,Přípotoční . Zítra vám pošlu dokumentaci.Moc děkuji za podporu.Pokud mužu poprosit o pomoc budu moc ráda. Děkuji M.F

A o 5 dní později:

Paní Světlano, udělala jsem jak jste řekla. Podala jsem včera trestní oznámení na RK Prolux, mluvila jsem i s p.Hanzlíkem všechno jsem mu řekla a ten mi doporučil také dát trestní oznámení a u právníka sepsat žalobu.Dnes jsem byla u právníka a ten mi odmítl žalobu sepsat že proti PROLUXU je to beznadějné, že budou postupovat podle smlouvy.Ted jsem se ale uplně zhroutila protože mi exekutor zablokoval učet i když mám 15 dnu na odvolání a to je až 15.6.Nevím co mám dál dělat.

Toto snad ani nelze komentovat bez použití vulgarit!

O co se starají politici ? Koho zajímá příběh oloupené důchodkyně? Koho zajímají příběhy stovek oloupených??? Nikoho to nezajímá! Starají se všichni jen a pouze o svá koryta! Právníci, kteří vystudovali za naše peníze, odmítají poskytnout pomoc! Toto nepskytnutí první pomoci, je z mého pohledu srovnatelné s neposkytnutím první pomoci bližnímu při autonehodě, přepadení, nebo živelné katestrofě!

Politici tvrdí, že problém je mimo jejich kompetence!

Sdružení na obranu spotřebitelů SOS dělá mrtvého brouka a na dotazy týkající se Proluxu nereaguje!!!! Za co dostáváSOS od státu milionové roční dotace ??? Konkrétně pro rok 2010 se jedná o částku 5 300 000 na provoz jejich webových stránek! Když se ovšem chcete zaregistrovat, abyste mohli poprosit o radu, platíte další peníze!

Jak je možné, že na stránky SOS, není možné vložit příspěvky týkající  RK Prolux??? Poslední příspěvky na toto téma, které se tam zobrazují, jsou z loňského roku!

Nenabízí se zde snad podezření z korupce? Podle mého názoru ANO! Jinak si jednání Občanského sdružení SOS, nedovedu vysvětlit!

Nezdá se Vám vážení, že jest cosi prohnilého ve státě Českém?

Autor: Světlana Glaserová | středa 9.6.2010 9:34 | karma článku: 23,33 | přečteno: 2377x
  • Další články autora

Světlana Glaserová

Dáreček

Už zase přišel...V zablácených botách šel rovnou do obýváku, usedl ke stolu, rozložil desky se štosy nějakých lejster a spustil svůj dobře naučený monolog. Seděla jsem nahoře u PC a zprvu jsem si myslela, že přišel na návštěvu někdo ze sousedů. Pak mi ten hlas přišel málo povědomý, šla jsem tedy na schody

19.1.2011 v 9:46 | Karma: 40,38 | Přečteno: 4693x | Diskuse| Ekonomika

Světlana Glaserová

Jak se žije soukromým rozhodcům?

A v čem spočívá know-how obchodní činnosti realitní kanceláře Prolux Consulting Int s.r.o. ??? To vše je velmi názorně vidět ze záznamů náhodně vybraného dne 4.3. 2010. V tento jeden jediný den uplatnila realitní kancelář Prolux u Sdružení rozhodců a.s. neuvěřitelných 23 žalob na své klienty! Myslíte, že je něco takového u ostatních realitních kanceláří obvyklé????? Díky změnám v zákonech o rozhodčím řízení, které by měly začít platit od poloviny tohoto roku, bude snad již něco podobného do budoucna nemyslitelné! Umíte si ale představit kolik lidí, bude do té doby ještě bezostyšně a chladnokrevně žalováno, odsouzeno a oloupeno???

17.1.2011 v 12:20 | Karma: 26,31 | Přečteno: 1919x | Diskuse| Ekonomika

Světlana Glaserová

Svoboda slova ohrožena!

Kauza Realitní kanceláře Prolux Consulting Int.s.r.o., která se mě snaží ze všech sil umlčet a zakázat mi psát články na tomto blogu pod pohrůžkou pokuty 500 000,-Kč., se dále vyvíjí. Další dokumenty předkládám bez komentáře.

24.11.2010 v 9:46 | Karma: 33,74 | Přečteno: 2514x | Politika

Světlana Glaserová

Petice-Stop rozhodčím doložkám ve spotřebitelských smlouvách

MINISTR SPRAVEDLNOSTI JUDr Jiří Pospíšil Ministerstvo spravedlnosti CR Vyšehradská 16 128 10 Praha 2 Petice občanů (dle §1 odst.1 zákona c.85/1990 Sb.,) ZA ZÁKAZ ROZHODCÍCH DOLOŽEK VE SPOTREBITELSKÝCH SMLOUVÁCH Vážený pane ministře ! Obracíme se na Vás s důvěrou, jako na veřejnou osobu zvolenou občany této země do Vaší nynější funkce. Jsme toho názoru, že současný stav ochrany práv spotřebitelů, naprosto neodpovídá skutečnosti, že žijeme ve 21 století v srdci Evropy!

16.11.2010 v 10:43 | Karma: 24,46 | Přečteno: 1825x | Ekonomika

Světlana Glaserová

Český stát musí platit za pochybení Českých soudců!

Evropský soud pro lidská práva řešil konkrétní případ pana Pavla Sudy, který v Česku svůj spor u rozhodčího soudu prohrál. Soudci ve Štrasburku rozhodli, že bylo porušeno jeho právo na soudní ochranu. Stát teď musí panu Sudovi zaplatit v přepočtu 98 000,- Kč za náklady, které s řízením měl. Za podobná pochybení, by měli podle mého názoru nést Soudci osobní zodpovědnost!

6.11.2010 v 13:37 | Karma: 33,18 | Přečteno: 2198x | Ekonomika
  • Nejčtenější

Studentky rozrušila přednáška psycholožky, tři dívky skončily v nemocnici

25. dubna 2024  12:40,  aktualizováno  14:38

Na kutnohorské střední škole zasahovali záchranáři kvůli skupině rozrušených studentek. Dívky...

Podvod století za 2,4 miliardy. Ortinskému hrozí osm let a peněžitý trest 25 milionů

29. dubna 2024  6:21,  aktualizováno  13:19

Luxusní auta, zlaté cihly, diamanty a drahé nemovitosti. To vše si kupoval osmadvacetiletý Jakub...

Zemřel bývalý místopředseda ODS Miroslav Macek. Bylo mu 79 let

1. května 2024  12:58

Ve věku 79 let zemřel bývalý místopředseda ODS a federální vlády Miroslav Macek, bylo mu 79 let. O...

To nemyslíte vážně! Soudce ostře zpražil bývalého vrchního žalobce

1. května 2024  10:17

Emotivní závěr měl úterní jednací den v kauze údajného „podvodu století“, v němž měly přijít tisíce...

Moskva se chlubí kořistí z Ukrajiny: Abramsy, Leopardy i českým BVP

1. května 2024  15:38

V Moskvě ve středu začala výstava západní vojenské techniky, kterou používá ukrajinská armáda a...

Trump se vidí jako disident, soud je pro něj marketingová sklizeň, tvrdí expert

2. května 2024

Premium Pokud dojde na televizní debatu Donalda Trumpa a Joea Bidena, jako jednoznačný vítěz z ní vzejde...

Vlak bez strojvůdce ujel několik kilometrů, pak vykolejil. Řítil se stovkou

2. května 2024  14:51,  aktualizováno  19:55

Na železniční trati mezi obcemi Čisovice a Měchenice v okrese Praha-západ vykolejil vlak. V...

Sluší se, aby zaměstnanec věděl, proč je propouštěn, řekl Juchelka

2. května 2024  5:42,  aktualizováno  19:55

Přímý přenos Poslanci se přeli o změnu zákoníku práce. Opozici se ho nepodařilo vrátit vládě k přepracování....

Americký podmořský dron inspirovaný rejnokem už není jen vize, prošel testy

2. května 2024  19:28

Americká společnost Northrop Grumman dokončila testy podvodního plavidla bez posádky (UUV) s...

Chcete, aby vaše děti měli v dospělosti bohatství? Přečtěte si, jak na to!
Chcete, aby vaše děti měli v dospělosti bohatství? Přečtěte si, jak na to!

Správné finanční návyky a dovednosti vznikají právě v dětství. Mnoho dětí je přijímá přirozeně od svých rodičů, kteří jsou pro děti velkým vzorem....

  • Počet článků 44
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 3061x
Spisovatelka - výtvarnice

knihy

Kdopak by se šmejdů bál? 2015   

Rusanda na větvi 2016

https://www.bux.cz/autor/83894-glaserova-svetlana

Nově taky ještě nevydaná kniha 

Trosečník sibiřský

 

 

 

 

Seznam rubrik

Oblíbené stránky