Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

hurkajan

4. 4. 2010 2:11
okamžitě

napadněte sepsání této doložky a jako důvod uveďte že jste byla oklamána a podpis byl učiněn pod nátlakem a v časové tísni dále podejte rozpor smlouvy a trestní oznámení pro podvod a doložitelný úmysl pana...za účelem úmyslného podvodu obohacení...tato věc není neřešitelná jen to bude na dlouhé lokte jak se říká...naše společnost na ochranu práv občanů a ústavy tyto mafiánské praktiky řeší již v tisících případech a vězte že ani falešní exekutoři či finanční spol. s 500 procentním úrokem tomuto státu nijak nevadí proč také když naprostá většina našich zákonodárců v těchto machinacích mají svoje prsty...a zájmy

0 0
možnosti

Takyproluxovanej

4. 4. 2010 10:41
Re: okamžitě

Díky hurkajane! Už jsme trestní oznámení podali!

0 0
možnosti

Amoniak

3. 4. 2010 23:06
Smutná skutečnost

Plně souhlasím s hodnocením uvedené realitní kanceláře. Ve všech popisech "nepravostí" které měla spáchat stále dominuje jeden fakt - takřka vždy šlo o řádně podepsané smlouvy. A že to dotyčný nečetl a podepisoval dokument na základě ústního ujištění - nezlobte se, to je na zbavení způsobilosti k právním úkonům. 

Ano, zástupci RK (tak jak je popisují klienti) jsou osoby opovrženíhodné. Ale to stále nic nemění na platnosti podepsaných smluv a na skutečnosti že "podvedení" jedinci se podvedli sami - resp. podvedla je jejich lenost.

- - -

Že by si někdo zasloužil leda plivnout do ksichtu a přidat pár facek ještě neznamená že smlouva není platná.

0 0
možnosti

Takyproluxovanej

4. 4. 2010 10:50
Re: Smutná skutečnost

Taky jsme si mysleli, že Nám by se tohle stát nemohlo! Ještě týden před příchodem tohoto makléře, jsem hučela do sousedky, jak je pitomá, že podepsala jakousi smlouvu na koupi čehosi a nepřečetla si drobná písmenka!

Makléři této realitky, jsou ovšem proškolováni k manipulaci z lidskou myslí tak důkladně, že jim smlouvy podepisují i PRÁVNÍCI!  Viz reportáž ČT!

Mám dokonce podezření, že s mou myslí bylo manipulováno hypnoticky. Mám s tímto jisté zkušenosti a mé pocity, tomuto podezření odpovídají! To by pak vysvětlovalo i tak velkou úspěšnost této RK při získávání podpisů! Takže Nikdy Neříkejte Nikdy!

0 0
možnosti

forhend

3. 4. 2010 23:04
Neskutečná hloupost...

8-o

0 0
možnosti
  • Počet článků 44
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 3061x
Spisovatelka - výtvarnice

knihy

Kdopak by se šmejdů bál? 2015   

Rusanda na větvi 2016

https://www.bux.cz/autor/83894-glaserova-svetlana

Nově taky ještě nevydaná kniha 

Trosečník sibiřský

 

 

 

 

Seznam rubrik

Oblíbené stránky