Kdo je Prasodlak Daniel Bláha ?

Důrazně varuji všechny občany! Zejména pak ty, kteří mají v úmyslu prodávat, či nakupovat nemovitosti.  Dobře si prohlédněte uvedenou fotografii a varujte i své známé. Tento "člověk" z titulu ředitele pro strategický rozvoj a zplnomocněného zástupce  společnosti Prolux Consulting Int.s.r.o. páchá podvody na celém území ČR.

Nejčastěji se ovšem vyskytuje v okolí Prahy a na Teplicku (odkud pochází). Dle výpovědí bývalých makléřů PROLUXU, je to právě on, kdo se zásadním způsobem podílel na proměně původně normálně fungující realitní kanceláře na zločinné spolčení.

Je to ON, kdo přivedl tisíce lidí do neštěstí tím, že je svým podvodným jednáním připravil v souhrnu o stamiliony korun. Je to ON, kdo způsobil tisícům lidí bezesné noci a často jim i převrátil celý život doslova naruby.

 

Pokud tohoto "člověka" někde potkáte, nebo pokud si ho nedejbože necháte vetřít se do Vašeho domu, plivněte mu bez váhání do jeho drzého nestoudného obličeje a vykopejte ho na ulici !

Pokud Vás už ale takové neštěstí potkalo a tento neřád do Vašeho domu vstoupil, můžete se přihlásit jako svědci k soudu vedenému konkrétně proti němu na mém mailu stopprolux@seznam.cz

 

O tom, že mé varování není bezdůvodné, svědčí  kontrolní protokol ČOI, které se podařilo tohoto gaunera nachytat při činu:

 

 

 

Autor: Světlana Glaserová | středa 11.7.2012 11:35 | karma článku: 27,44 | přečteno: 2964x