Jak zabít Hydru.

 Jelikož se stejně jako drtivá většina občanů nemohu už dívat na to, jak je naše země rozkrádána, cupována a co nejhůř, morálně devastována nenechavými podnikavci, došla jsem k závěru, že nadešel čas JEDNAT.  Jakým způsobem začneme jednat je pochopitelně na každém z nás. Důležité je ovšem uvědomit si , že jednat se MUSÍ a že nikdo „tam nahoře“ za nás nic nevyřeší. Lhostejné přihlížení a distancováníse od problémů, které nás všechny trápí je v podstatě tiché napomáhání zločinu. Na toto nic nedělání se všichni ti podvodníci, korupčníci a mafiáni v naší zemi spoléhají.

Logo o.s. Společná Obrana

 

Nikdy v životě jsem nebyla členem žádné strany, ani organizace kromě Skautské v letech 1967-69. Nyní ale cítím v kostech, že nadešel čas přestat nadávat doma u plotny, či u půllitru piva v hospodě.

Nikdy dříve mě nenapadlo zajímat se o dění v politice, respektive sametovou revolucí pro mne zájem skončil a myslela jsem si, že od 1.1.1990 už budeme žít jako v pohádce. Chyba lávky! Situace je nyní o to o to složitější a záludnější, že před revolucí byl pro určitou (většinovou) skupinu lidí jasný jeden nepřítel a tím bylo KSČ. Nyní jsou  nepřátel tisíce a navíc jsou maskováni jako vlci v beránčích kůžích a jejich identofikace je opravdu nesnadná.
Jedno vím ale jistě, že tím úhlavním nepřítelem napříč politickým spektrem je NEPOCTIVOST! Zpráv o podvodnících, korupčnících a mafiánech je plná televize, noviny i internet. Každý z nás se s takovým jednáním setkal. Je to tisícihlavá Hydra, která má navíc schopnost regenerace hlav. To ovšem neznamená, že bychom to měli vzdát a nechat se od té hydry sežrat!

Mě osobně do tohoto boje s Hydrou dotlačila v podstatě náhodná událost v podobě jedné z Hydřích hlav, respektive podvodné společnosti PROLUX Consulting Int.s.r.o., které jsem jako stovky jiných důvěřivců naletěla, ale jako jedna z mála jsem se jí postavila a svůj odpor dotáhla tak daleko, že nyní vím, že když se hodně, ale opravdu hodně chce, tak i v této zemi, kde důvěra lidí v ochranu ze strany státu čím dál více upadá,  lze dosáhnout toho, že i neuvěřitelné se stane skutečností !
Hydří hlava jménem PROLUX již visí s vyplazeným jazykem na posledním vlákně a dodělává. A takto je třeba zatočit i s ostatními hlavami. A já slibuji, že budu do posledního dechu podobné hlavy sekat , pilovat, kroutit a jinak likvidovat.

Prostě nedovedu MLČET a lhostejně přihlížet křivdám, které jsou na obyčejných lidech páchány. 

V rámci Občanského sdružení Společná Obrana nabízíme nyní pomocnou ruku všem lidem napadeným tisícihlavou Hydrou a zároveň i prostor k vyjádření, či spolupráci všem slušným občanům, kterým není lhostejné v čem budou žít příští generace této země.

www.spolecnaobrana.net

Mottem našeho sdružení jsou (bohužel pravdivá) slova bojovníka za lidská práva
 Martina Luthera Kinga :
"Až se svět ohlédne za našim stoletím, bude plakat.
Ne proto, že bylo zaplaveno krutostí,
ale proto, že dobří lidé mlčeli.“

Autor: Světlana Glaserová | středa 3.10.2012 13:01 | karma článku: 7,44 | přečteno: 357x