Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
JF

Prostě bolševoráj pracujícího lidu jak vyšitý. S Poeovým havranem krákorám Never, never more! :-/

0 0
možnosti
DP

S diky jsem si precetl Vas zajimavy clanek. Nedavno jsem videl video jakeho ruskeho "provokativniho dokumentaristy", ktery v roce 2019 udelal zajimave video o KLDR. Mozna jeho videa znate? Kdyz prejel vlakem pres hranici mezi KLDR a Ruskem zpatky do Ruska, byl doslava "uneseny" tim, jak je to vsechno v Rusku ve srovnani s KLDR volne. Asi to byla jeho posledni navsteva KLDR, protoze se ve svych videich vyjadruje o severokorejskych lidrech jako o lharich. Ja uz se kvuli veku do KLDR nepodivam, rad bych srovnal KLDR s Jizni Koreou, tam na mne udelal velky dojem vsude velmi pratelsky a napomocny pristup jihokorejcu k nam coby cizincum.

0 0
možnosti
MB

Pro mě byla neuvěřitelná scéna amerického dokumentaristy. Natočil dospělého muže s dítětem na kolotoči. Obě postavy zíraly do prázdna, nikdo na celém kolotoči se neusmíval, až mi běhal mráz po zádech. R^

0 0
možnosti
Foto

A89l47e96š 50G67i69l55l

26. 3. 2021 5:40

Tak to úplně není. Oni mají prostě takovou povahu, že když se před ně postaví kamera, tak vypadají jako na pohřbu.

0 0
možnosti
Foto

Jistě máte skvělé cestovatelské zážitky. Jedná se o opravdu nádhernou zemi. Ale... napadlo vás, že ty rozesmáté tváře na fotografiích, jsou v přímém kontrastu se životem vesničanů? Že vaše Eura a Dolary svým dílem pomáhají udržovat u moci barbarský režim.

1 0
možnosti
Foto

A66l57e13š 11G45i31l22l

26. 3. 2021 5:46

Tím, že tam nikdo nebude jezdit a nebude se o KLDR psát, se realita nezmění. Takže ano, jistě, napadne to úplně každého. Zejména v případě KLDR. Málokdo to řeší u Kuby, Číny, Íránu a dalších zemí.

0 0
možnosti