Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
Foto

M15i10k79e 22G42i39l13l

14. 4. 2021 7:01

V "krému na ruce" jsem před pár lety krátce pracoval a ano, je to tragédie. Hlavně systém, který automaticky předpokládá, že si zákazník chce užít ty nekonečné telefonáty, protože nakoupit bez nich není možné.

K tomu samozřejmě neustále se měnící ceny a není nad to člověku, co se právě chystá vyhodit sto tisíc za něco, co by si sám a snáz sehnal za padesát, vysvětlovat, že se mezi jeho vyhledáváním a tímto okamžikem cena o pár tisíc změnila (díky, zaslouženě zkrachovalá CK, které budu říkat třeba "Amerigo Vespucci").

Je to strašidelný byznys, ti lidi u těch telefonů za to typicky vydělají 20k čistého, když dobře jde, a ten stres, co si u toho užijou, za to fakt nestojí.

1 0
možnosti
Foto

Se zájmem přečteno. A porovnáno s cestami do Egypta s CK v éře před covidem. Nebe a dudy. Také jsme párkrát objednávali dva pokoje (vedle sebe) – nebyl problém. Obvykle domluveno na recepci (ano, bakšiš dán, to je v Orientu obyčej mnou respektovaný). --- Pokud jde o odlety/přílety, časy jsme se dozvěděli vždy včas. Ne při nákupu zájezdů (dejme tomu měsíc nebo tři týdny před odletem); obávám se, že u charterů to v té době nevěděla ani CK. (Tím se chartery liší od pravidelných linek dle letového řádu.) Ano, stalo se, že docházelo ke změnám, pokud jde o odlety zpět, byli jsme na panelu CK v recepci informováni cca 3 dny předem, kdy se letí (zda ráno nebo večer) a také to záviselo na „charterové logistice“, přičemž realizace spojů se řeší do jisté míry „za pochodu“. Tím nechci CK omlouvat, jen z vlastní zkušenosti (Egypt 17x) uvádím, jak to v praxi chodí a s čím jsme se tak jako tak museli smířit, neb v daném okamžiku neexistovala alternativa. Je jistě pravda, že existují výhodnější a méně výhodné odlety – v předcovidové éře byl rozdíl, zda jsme odlétali dejme tomu v neděli ráno v 6:00 nebo v 16:00 hodin (lepší varianta z hlediska délky pobytu). Je to „stará bolest“; v silách individuálních turistů však není cokoli s tím udělat.

1 0
možnosti
Foto

Naprostý souhlas s vaším pohledem na služby českých cestovních kanceláříRv. Vám karmaR^!!

1 0
možnosti
PK

Vždy mě potěší, když mohu číst o něčem co si dovolit nemohu, nebo o destinaci, kde jsem nebyl a v tomto životě asi již nebudu. Moc pěkně napsáno. Kolega byl v minulém roce v Kostarice a byl nadšený,btw. tam jsem taky nebyl;-D

2 0
možnosti
Foto

A52l59e23š 35G60i76l26l

13. 4. 2021 9:21

Pak se omlouvám za výběr tématu, který o žádné konkrétní destinaci nepojednává... ale zvu na některý jiný svůj článek.

1 0
možnosti