Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

Svobodní nabízejí alternativu od začátku, to je EFTA, stále to komunikují, měli to i na plakátech, stejně se bude psát, že nemají řešení, protože prostě elity nejspíš účelově lžou, v zahraničí takto požkozovali i UKIP, kteří komunikovali podobné řešení evropské spolupráce bez byrokracie. Petr Mach také sepsal celou knihu Jak vystoupit z EU. Nejsou příznivci plotů, to jsou tu jiné strany. Jediná rozumná opozice k EU, ale stejně dostanou nálepku už jen z principu bez toho aniž by si autor jejich politiku trochu prostudoval.

1 0
možnosti

D82a42v43i83d 79P39e73c73a

23. 9. 2017 11:03

Proč jste tedy nepískal Vy, eurohujere? Aha, bál jste se za svůj názor. Teď už se přece jen cítíte víc v bezpečí. Ale pro příště, se Svobodnými můžete normálně komunikovat a vůbec nevadí, že máte rád evropskou unii a rád byste nějaké místo v Bruseli.

0 0
možnosti

Sál tleská a autor nerozumí? To tak bývá, že občas někdo nerozumí. Jak říkal jeden hostinský ústy Josefa Švejka, to na čkolvěka přijde taková hluchota, že neslyší i kdyby chtěl. A autor zjevně ani rozumět nechtěl.

3 0
možnosti

Autorův výkřik "A co moje svoboda, pracovat kde chci", je fakt dokonalej! Milý autore, neexistuje žádná svoboda, pracovat si, kde chcete! Existuje pouze svoboda, jit pracovat tam, kde má o vaše služby někdo zájem. Pokud zájem o vaše služby bude exitovat, můžete jít pracovat kamkoli. Členství v EU k tomu fakt nepotřebujete! ;-O

18 0
možnosti

J90a52n 24D49o46s20t73a87l

22. 9. 2017 14:29

Komentoval i současný kurz libry? Dole o 25%.

0 0
možnosti

Kurs dole ...A to je dobře, nebo špatně?

0 0
možnosti
Foto

J32a55n 76P48a33v60e84l30k90a

22. 9. 2017 13:11

Aleši, známe se dlouho a včera jsem tam byl taky a s většinou popisovaného nesouhlasím. Ano, beru že občas Farage od otázky trochu uhýbal, i já jsem to zaregistroval. Ale myslím že jsi nepochopil jednu věc. Svoboda znemená i to rozhodovat o své zemi.

Píšeš že se nenabízí alternativa. Ale nabízí, již zmiňovaná efta. Jsme členem NATO, nikdo nemluví o vystoupení z NATO. Pokud jde o cestování a další věci. Pamatuješ určitě že ačkoli jsme ještě nebyli v Schengenu, na Slovensko šlo jet na občanku. A co brání státům, aby mezi sebou na toto téma o pohybu osob uzavřeli bilaterární či více strannou smlouvu. Totéž o možnosti práce cizinců. Ale bez toho, aby jim to někdo nutil. Aby se mohli svobodně rozhondout zda to dovolí či nikoli. Vždyť když chceš dělat v Japonsku či USA můžeš, ale musíš projít příslušným kolečkem. Protože oni to tak chtějí.

A k výstupu z EU, v referendu jsem hlasoval pro vstup, nemám problém to přiznat. Ale od doby vstupu se podmínky změnili. K horšímu pro nás. A pokud někam dobrovolně vejdu, mám právo odejít. A pokud by bylo referendum, určitě nic nebrání lidem stejného smýšlení provést kampaň proti vystoupení a obhájit si to.

11 1
možnosti
Foto

A78l38e87š 39G37i35l38l

22. 9. 2017 14:28

Co konkrétně se změnilo, konkrétně pro tebe jako jedince k horšímu. Můžeš volat za hranicema jako doma, máš přístup na internet jako doma, a ten pocit, když jsem poprvé překročil hranice a nikdo po mě nic nechtěl je k nezaplacení. Co se naopak pro mě zhoršilo?

1 0
možnosti
Foto

Alternativou k EU je EFTA. Ale to Svobodní říkají již dlouho a všude.

Schengen s EU nesouvisí, je tam i Švýcarsko a Norsko.

A svoboda pracovat kde chci, už v EU s nástupem Macrona končí.

14 0
možnosti

to je špatná a nedokonalá alternativa........neřeší armádní obranu proti světovým imperiálním mocnostem............

0 0
možnosti
Foto

Půjdu dělat něco užitečného. Z reakcí jsem pochopil především skutečnost, že demokracie dostává na zadek. Demokracii především řídí "osvícení", zbytek je zanedbatelná lůza. Ale děkuji, že jste mi pomohli v orientaci. S největší pravděpodobností budu volit Svobodné. Vy jste na mě moc ostří.:-P;-)

7 0
možnosti

Hlavně jdi studovat vrcholné orgány EU, jejich pravomoce atd. Hlas ti schvaluji. Aspoň propadne.

1 2
možnosti

Takže se pohoršujete nad tím, že nikdo nepřišel pískat, bezva. A nechápu, co eurohujeři pořád mají s tou "alternativou". Sdružení volného obchodu fungovalo mnohem déle a bez problémů. Za minimální náklady. A ta vaše "svoboda pohybu" je jen nesvoboda států rozhodovat o tom, kdo se bude pohybovat na jejich území.

6 0
možnosti