Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
Foto

Dobré, ale není mi úplně jasné, jak to bylo s tím poskytováním check-in a check-out: Check-in byl v paušálu poskytovaných služeb, nebo se jim to strhávalo z těch 1.000,- Eur. Byla jsi na všechny check-iny sama? A co spisovatelky a páry? To jsi měla také ve smlouvě?

0 0
možnosti
Foto

Milý Richarde,

check-in: po příjezdu se umělci dostavili do naší kanceláře, kde jsem se jich ujala a šla jsem se s nimi ubytovat do jejich studia (předem bylo určené, jaké studio dostanou - hlavně podle vybavení, které potřebovali). Vše si museli řádně zkontrolovat a podepsat převzetí studia, kt. měli po dobu pobytu k používání ZDARMA (nic tedy za jeho používání neplatili). Při příjezdu dostali 500 euro a po odjezdu zbylých 500 euro, které fungovaly jako kauce kdyby se něco náhodou stalo ve studiu (mimochodem ztráta na zdemolovaném studiu se vyšplhala k 10 000 euro).

Check out: v den odjezdu jsem přišla ve smluvenou dobu abych zkontrolovala studio jestli je vše OK. Když bylo, umělec si mohl vyzvednout zbylou částku po podepsání formuláře o odchodu ze studia.

Všechno jsem vyřizovala sama a ještě jsem pořádala speciální setkání se všemi umělci na začátku pobytu, abych je provedla areálem kulturního centra, sdělila potřebné informace k pobytu, o Vídni a posléze i zodpověděla dotazy různého druhu. Poté ještě následoval oběd s užším vedením centra, abychom se všichni seznámili a věděli kdo kam patří a na koho se obrátit se specifickými problémy.

Pokud pár tvořila umělecké dvojice, vždy byl zvolen jeden = významnější člen dua, kterému se vyplácela daná částka -> 1 studio = 1000euro.

Spisovatelky tam byly také a ty byly nezapomenutelné. Hodně jsme se sblížily. Jedna ukrajinská spisovatelka se dokonce stala tváří tzv. majdanu na Ukrajině.

Ve smlouvě jsem měla více položek = více pracovních úkonů. Byly spojeny s administrativou a pořádáním výstav. Po čase mi byla nabídnuta pracovní smlouva a ze stážistky jsem se stala regulérním zaměstnancem se vším všudy a měla jsem tak možnost nakouknout pod pokličku rakouskému sociálnímu a jiným systémům.

No bylo by to na dlouho. V článku jsem zachytila jen zlomek toho, co jsem tam zažila;-D

0 0
možnosti
JR

J57a43n 98R60á46ž

9. 3. 2021 16:51

Něco jiného než koronavir nebo Babiš. Takže KARMA!

1 0
možnosti
Foto

Díky pane Ráži!R^ Bylo třeba trošku změnit téma;-)

0 0
možnosti
ZZ

Takže jeden blázen vedle druhýho !!!!

;-D;-D;-D

0 0
možnosti
Foto

Martino, takže Olaf se vytasil se starou dobrou taktikou Naháč. ;-D

0 0
možnosti
Foto

Přála bych si v tu chvíli vidět reakci mého obličeje, protože ten jeho si budu pamatovat nadosmrti ;-D;-D

1 0
možnosti
ND

Hezký jsem si početla, pro ty spisovatele, neco jako zámek na Dobříši :-)

1 0
možnosti
Foto

Jj, z těch osmi studií to literární bylo absolutně nejlepší;-)

0 0
možnosti
  • Počet článků 81
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 2303x
Jsem osoba velmi upřímná a mí nejbližší to se mnou mnohdy nemají jednoduché.

Mám ráda výtvarné umění, hudbu, hru na klavír, zpěv, procházky a svou (ne)dokonalou rodinu.

Ráda píši o věcech, o kterých se nemá mluvit (když už o nich není vhodné mluvit), protože by se to mohlo třeba někoho dotknout. 

To vše s nadsázkou mně vlastní.

Jo a díky za 2. místo v kategorii Nováček v Blogerovi roku 2020!

 

Seznam rubrik