Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
Foto

Povedený blog R^. Jako pozorovatelka okolního dění článek oceňuji ;-)

1 0
možnosti
Foto

Já už mám něco odžito, tak bych si troufla vyslovit svůj názor.

V každém vztahu je na tom hůře ten, který více miluje.

0 0
možnosti
JR

J94a46n 39R18á90ž

9. 2. 2021 19:11

Co mi vytanulo při čtení na mysli je něco, co bylo mnou odposlechnuto při "venčení" vnoučat v parku: "Na co žít trvale s jedním chlapem a otravovat se s ním. Stačí si vyhlédnout někoho prachatého, nechat si od něj udělat dítě a nechat ho jít. Na sex si vždycky někoho najdu a na výpomoc i opravy v domácnosti jsou dobré inzeráty manželů hodinových, což je rozhodně lepší než mít doma manžela na trvalo."

Zajímavý názor, ale pro moje chápaní úlohy muže a ženy ve společnosti poněkud nestřebatelný. . Reálně může být takový plán prospěšný pro sobce obojího pohlaví, ale ze zkušenosti dané osudy některých známých vím, že jen do jistého věku.

PS. Jedna dávná známá třicet let po rozvodu, když vypustila děti do světa, budovala kariéru při níž by starost o chlapa jen zdržovala a tak žila sama. Dosáhla opravdu vysokého postu v zaměstnání a měla hodně známých. Jakmile byla správní radou odejita do důchodu zjistila, že známých bylo dost, ale přátel velmi málo. A tak dnes nás "oblažuje" svými stesky jak je sama, jak je samota strašná, že nikoho vhodného ke spolužití nemůže najít, čemuž se vzhledem k jejím nárokům ani nelze divit, a chodí k lékaři pro pravidelné dávky antidepresiv. Nezáviděníhodný osud!

2 0
možnosti
Foto

Pane Ráži, to jsou neuvěřitelné příběhy! Mimochodem úloha muže a ženy je daná. O tom není pochyb. Je mi líto mužů, kteří v dnešní době nemohou najít to "své" místo ve vztahu. Ač jsem emancipovaná žena, rozhodně si nemyslím, že bych měla svého muže triumfovat při některých ryze mužských věcech...ale radši se o tom více nebudu rozepisovat. Mohla bych být nařčena za podlézání chlapům nebo že mám problém hodný psychiatra. ;-D;-D;-D Krásný den:-)

0 0
možnosti
OU
Foto

J88a52n 50A34n65d16r32l81e

9. 2. 2021 12:54

jen odpověď na titulek: JO, ale neříkejte jí to, prosím, ještě se mi to od posledně úplně nezahojilo, dík :-)

R^

5 0
možnosti

Názor, že žena, která v minulém vztahu zažila peklo, dělá teď peklo novému partnerovi, je dost pochybný. Většinou to funguje tak, že si opět vybere typově podobného muže ("mača") a zažívá s ním totéž, co z předchozím partnerem.

6 0
možnosti
Foto

Zase pálíte ostrýma? ;-D

Můj muž je také hodný chlap, ale já si jak Dorota Machalova nepřipadám.;-D

2 0
možnosti
EK

Jestli se tak cítíte, jak popisujete v posledním odstavci, tak navštivte psychiatra a přestaňte podlézat chlapům. Možná vás budou chválit tady na diskusi, ale v reálu to nefunguje.

0 0
možnosti
Foto

Když si manželka moc dovoluje musí mí chlap koule poslat ji důrazně do ři..

Věřte, že to pomáhá.

1 1
možnosti
Foto

Někdy to fakt nejde pane Bárto...ty ženy přesně na tohle čekají...

0 0
možnosti
JS

Neskončí. Jsou i naprosto normální chlapi v běžném vztahu, kdy se partneři respektují, případné rozpory vyřeší / ať jednorázovou Itálií ne rozumově/ a společně vychovávají děti. A těch je většina.

1 0
možnosti
ND

K tomu zakončení textu "ona"

Je to sociopat, moc dobře vím o kom mluvím...

1 0
možnosti
Foto

Tak to je přesné paní Naďo! A ještě je bezohledná a sobecká...

0 0
možnosti
  • Počet článků 81
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 2491x
Jsem osoba velmi upřímná a mí nejbližší to se mnou mnohdy nemají jednoduché.

Mám ráda výtvarné umění, hudbu, hru na klavír, zpěv, procházky a svou (ne)dokonalou rodinu.

Ráda píši o věcech, o kterých se nemá mluvit (když už o nich není vhodné mluvit), protože by se to mohlo třeba někoho dotknout. 

To vše s nadsázkou mně vlastní.

Jo a díky za 2. místo v kategorii Nováček v Blogerovi roku 2020!

 

Seznam rubrik