Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

Pobavilo. Tuhle jsme šli s manželem / jsme babička a děda/ na procházku. Ve sněhu se brodili 2 kluci - asi 3 a 6 let. Maminka křikla na toho mladšího - neházej ten sníh. A ten starší na to řekl -NEBO MU NAKOPEŠ .......? /nemůžu napsat to slovo, nebot bych dostala ban, všichni si určitě domyslí/. Maminka zkoprněla a říká, cos to řekl? A starší chlapeček na to - vzdyť ty to mami říkáš taky;-D Hezký den.

1 0
možnosti
Foto

Hezky! Vám také krásný den, paní Mileno:-)

0 0
možnosti

*krčí rameny* no tak každý to má tak, jak mu to vyhovuje, ne? Pokud mají ty dámy bez problému na drahé hadry (a er... no, ženy bez problému mohou mít řádně nadité konto), ať je kupují. Moje cesta by to nebyla, ale uznávám, že někdo má prostě věci hozené odlišně.

A že je občas nachytáte nedokonalé? To ukazuje na co, prosím pěkně? :D Že se chovají lidsky? To, že máma doma snaživě vyvařuje z čerstvých surovin a jednou holt ve stresu koupí polotovar, nebo sklouzne k stresovému cigáru, z ní podle mě nedělá pokrytce, ale lidskou bytost. Pokrytec by byla, kdyby tvrdila, že je 100% dokonalá a neomylná a nikdy si nic neulehčí.

1 0
možnosti

Hezky jste ty hloupé maminky zkritizovala a sama jste z toho vyšla čistá jako lilie. Jen tak dál...

2 0
možnosti

Tak nevím, zamíchat v jednom článku do jedné skupiny bio- eko- matky s vyfintěným jídelníčkem dětí a matky, které dají půlročnímu dítěti lízátko i o něco staršímu zmrzlinu?? To jako vážně?

Na začátku článku jsem si říkala, že jako jsem ráda, že bydlím v Praze, protože někoho podobného tu prostě nepotkávám, protože to tu není žádné maloměsto, každému je fakt ukradený, co má ten druhý a bosé dítě je tak nějak sice nikoli mainstream, ale nikoli nic zvláštního hodného zásadnějších pohledů. Do výživy se nikdo nikomu moc necpe, nikdo tu moc neřeší, když si děti na hřišti vyměňují dudlíky za pití, křupky za sýr a podobně. Sama jen hlídám a přeptávám se na případné potravinové alergie a zda příslušné dítě nakrmit smím a zda to nevadí. Krmení cizích dětí kamením se snažím korigovat :-D.

Ale když se pak řeší, že jako já jsem jiná - já neřeším výživu dítěte, ale řeším matky, co jim dají zmrzlinu? Tak jen doufám, že podobné matky moc nepotkávám, protože mé batole v létě na zmrlině ujíždělo a prostě co jí máma/bába/teta... to jí taky a hotovo.

0 0
možnosti

J10a76n 70R10á91ž

2. 2. 2021 17:15

Před časem jsem se vydal s vnučkou v kočárku a vnukem za ruku do jednoho předměstkého parku. V domnění, jak si pokecám s tam sedícími mladými maminami, jsem si k nim přisedl. Za chvíli jsem ale odešel, protože mne nebavilo poslochat rady, kterými se tyto dámy zásobovaly jak nejlépe podojit stát na různých dávkách, jak je lepší se na oko rozvést a být raději samoživitelkou, jak dostat příspěvek na bydlení, atd...atd.

Možná, že od té doby mám jistou alergii na nářky samoživitelek s kočárky za více jak 2000Kč, které švitoří do svých "ajfónů" a sledují své hrající se děti ve značkových oblečcích.

Howgh - naprosto souzním s autorkou její znechucení z t.zv. kočárkových gangů rozmazlených paniček.

14 1
možnosti
Foto

Chybí vám tam jedna nula;-D Kočárek dnes za míň, než 8 000 neseženete.:-) Myslím novej.

0 0
možnosti
Foto

Bravo a souhlas. Měl jsem kočár za 500 z bazaru. Jakmile syn začal chodit za jednu ruku (14 měsíců), kočár jsem nechal u popelnice. Jinak podobně jako Vy. Karma.

2 0
možnosti
Foto

A to Vás nesjížděli divnými pohledy a nečastovaly urážkami, že dítěti ve 14 měsících ničíte páteř a nohy?;-D Jinak já to měla podobně. A děkuji.

1 0
možnosti

Ach to škatulkování. Každý jsme nějaký rodič, není to ale věc ostatních. Kočárkový gang je někdy naprosto super věc. Němu nad to mít do komu postěžovat, mít si s kým pokecat, zasmát se, pobavit, dát si to lattéčko :). A přitom jinak splňuji spíš tu druhou část rodičů. Každý si žijeme svůj život. Nemá smysl hanit život ostatních jen proto, že nespadají do vaší škatule.

0 0
možnosti
  • Počet článků 81
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 2491x
Jsem osoba velmi upřímná a mí nejbližší to se mnou mnohdy nemají jednoduché.

Mám ráda výtvarné umění, hudbu, hru na klavír, zpěv, procházky a svou (ne)dokonalou rodinu.

Ráda píši o věcech, o kterých se nemá mluvit (když už o nich není vhodné mluvit), protože by se to mohlo třeba někoho dotknout. 

To vše s nadsázkou mně vlastní.

Jo a díky za 2. místo v kategorii Nováček v Blogerovi roku 2020!

 

Seznam rubrik