Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
JN

Fandit? Politice se nemá fandit, ale logicky o ní přemýšlet a sledovat hlasování psp.cz R^ když se fandí vypadá to tak, že českému státu už nic nepatří a člověk platí cizincům za to co vybudovali jeho předci !

0 0
možnosti
JR

J61a53n 44R17á82ž

27. 5. 2014 12:31

Napsal jste: "V horních patrech tabulky české politické ligy však toto nasazení chybělo, strany jakoby se styděly za to, že hrají o postup do Evropské ligy, domácí titul stavěly výše než úspěch v evropských soutěžích"

 Příměr k fotbalu se mi líbí a tak mne napadlo. 

a) Vůbec se nehrálo o postup do Evropské ligy, neboť tam máme účast zajištěnu, i když se to, že  dostáváme napráskáno od silných manšaftů, většině fandů nelíbí a tak se raději dívají na domácí ligu

b) kde bude víc diváků na hřišti vesnice, která hraje Okresní přebor: Na utkání ženatí proti svobodným o to, kdo zaplatí v hospodě útratu nebo na "špílu" kde sice půjde o postup do ligy, ale všichni ví, že by se pak hrálo ne na domácím stadionu, ale v Praze na Slávii, na co nemá klub peníze a stejně by v té lize hráli třetí housle...sice by nemuseli mít strach se sestupu, ale dostávali nakládačku od každého opravdu prvoligového mužstva a museli si na ligovou účast půjčovat. Myslím, že skutečnost by byla taková, že kdyby výbor klubu přesvědčoval hráče a fandy o nutnosti hrát o postup do první ligy, tak by ho okamžitě vyměnili a doporučili léčení na psychiatrii.

0 0
možnosti
JL

Co stojí za těmi 20%? Tak za prvé český lid už politika dávno nezajímá - a to platí i o domácí politice, o evropské nemluvě. Zakazovat žárovky a pumpovat biliony do Řeků, kteří podváděli, aby se dostali do eurozóny? Normální Čech tohle neodpouští. Ani Slovák.

0 0
možnosti